Nivelsuitset musta anatominen vuorattu QHP Ontario

79.95

Anatominen muotoiltu ja pehmeäksi karvalla vuorattu nivelsuitsi on tosi kiva malli.

Anatominen nivelsuitsi istuu hyvin hevosen päähän

QHP nivelsuitsi on anatomisesti muotoiltu niin, että se asettuu hevosen päähän mahdollisimman mukavasti eikä paina hermoja. Ontario -malli on tehty pehmeästä ja kulutuskestävästä buffalonnahasta. Tässä mallissa on pehmeät karvavuoraukset mitkä osaltaan vaimentavat paineen tunnetta ja suojaavat pään ohutta karvapeitettä ja ihoa.

Ja ainahan se on kiva, että suitset ovat myös kivan näköiset. Tätä samalla tavalla vuorattua ja kontrastitikattua sarjaa on mm. rintaremmimardingalia ja suojia.

Musta suitsi on nyt saatavana poni-, cob- ja full-kokoina.

 

Poista

Kuvaus

Nivelsuitset anatomisesti muotoiltuna ja karvavuorauksella ovat yksi kivoja suitsiuutuuksia. Ai että minusta on kiva kun yhä enemmän kiinnitetään huomiota siihen miltä suitset tuntuvat hevosesta.

QHP suitset ovat ns. normaalia mitoitusta. Tässä mallissa full käy yleensä hevosille millä on ns. normaalikokoinen fullin pää.

Ontario -suitsimallissa on käytetty kulutuskestävää ja pehmeää buffalonahkaa. Suitsien nahan hoitoon meillä on superhyvät puhdistus-ja hoitoaineet Leovetilta. Kasvisglyseriiniä hieman sisältävä puhdistusaine sopii myös muun pintanahan puhdistukseen. Mutta varsinkin pehmeänahkaisten suitsien ja satuloiden hoidossa se on hellävarainen puhdistusaine. Ja mitä tulee noihin karvapehmusteisiin niin ne ovat keinokuituiset. Irroitettavat pehmusteet on näppärä pestä juuri niin usein kun on tarvis. Tuo muotoillun turparemmin pehmuste on kyllä super -aika usein näkee kulumajälkiä karvassa juuri noissa kohdissa.

Tässä on suitsimalli mikä on todella mukava hevoselle ja sehän on tärkeistä, vaikka ei tuosta ulkonäöstäkään mitään haittaa ole.

Suitsea päivittyy myymälään viikoittain.

 

Lisätiedot

koko

, ,