Nivelsuitset kaksiosaisella turparemmillä ruskea

149.00

Nivelsuitset kaksiosaisella turparemmillä ovat kyllä kauniit. Ruskeaan nahkaan sopii hienosti kullan sävyiset koristekivet ja soljet.

Goldsmith -nivelsuitsi on anatomisesti muotoiltu niin, että se asettuu hevosen päähän mahdollisimman mukavasti eikä paina hermoja. Tässä nivelsuitsessa on uuden mallinen superpehmeä niskahihna ja se vaikuttaa aika kivalle, eikö?

Godsmith on myös S-line suitsi mikä tarkoittaa, että suitset on tehty pehmeästä, kulutuskestävästä eurooppalaisesta nahasta. Nahan käsittelyssä on kiinnitetty huomiota ekologisuuteen niin, että käsittelytavat ja -aineet ovat ympäristöystävällisempiä.

Tässä Goldsmit -suitsessa myös kaksiosainen turparemmi on kivasti topattu ja muotoiltu.

Ja ainahan se on kiva, että suitset ovat myös kauniit. Ja minusta muotoiltu otsapanta, ruskea väri ja kullansävyiset koristekivet tekevät tästä mallista tosi kauniin!

Suitsien mitoitus on ”normaalia”. Full-koko käy jos hevosella yleensäkin käytetään fullia. Huomioitavaa näissä Waldhausenin suitsissa on tämä himpun nafti mitoitus mikä on ennemminkin sen ”sporttihevosen” mitoitusta. Cob-kokoa menee isoille poneille. Tarkemmat mitat laitan tänne esille heti kun suitsia on myymälässä.

Toimitusaika on noin 8 vuorokautta

 

Poista

Kuvaus

Nivelsuitset kaksiosaisella turparemmillä kauniin ruskealla nahalla ovat yksi loppuvuoden uutuuksista. On tosi kiva kun kiinnitetään huomiota siihen miltä suitset tuntuvat hevosesta JA miten niiden tekoprosessi saadaan ekologisemmaksi.

Ruskeat suitset ovat normaalia mitoitusta. Kasvisparkitun nahan hoitoon meillä on superhyvä puhdistusvaahto Leovetilta. Glyseriinitön puhdistusaine sopii myös muun pintanahan puhdistukseen.

Tässä on suitsimalli mitä voi käyttää koulussa, hypätessä, maastoillessa…missä vaan.

Laadukas nahka kestää kun sitä muistaa hoitaa. Ja mikä tärkeintä suitset ovat mukavat hevoselle ja se on se tärkein asia.

 

Lisätiedot

koko