Nivelsuitset kaksiosaisella turparemmillä Classy

169.00

Nivelsuitset kaksiosaisella turparemmillä ovat pehmeät ja muotoillut

Classy -nivelsuitset ovat Waldhausenin S-line suitset

Tässä kauniissa nivelsuitsimallissa on muotoillun ja topatun niskahihnan lisäksi myös mukavan tuntuntuinen aachen mallinen turparemmi. Alaturpiksen saa halutessa pois.

Kulutuskestävä kasvisparkittu nahka on italialaista nahkaa ja superpehmeää. Se myös pysyy pehmeänä kun nahkaa muistaa hoitaa esimerkiksi Leovetin nestemäisellä nahkasaippualla.

Otsapannan kristallit kimaltavat kauniisti.

Suitsien mitoitus on ns. naftia normaalia. Full-koko käy useimmille hevosille millä yleensäkin käytetään full-kokoa suitsissa ja riimuissa.

Ja huom. nyt toimituksessa on vain full-kokoa.

Classy -nivelsuitsi täydentyy myymälään heinäkuun alussa

 

 

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsana:

Kuvaus

Nivelsuitset kaksiosaisella turparemmillä ovat tosi kauniit.

Jos tykkäät klassisen kauniista, laadukkaasta perusnivelsuitsesta niin nämä ovat juuri sellaiset.

Waldhausenin s-line nivelsuitset ovat laadukkaat

Tuo s-line tarkoittaa laadukasta pehmeää italialaista nahkaa. S-line sarjan suitset myös valmistetaan Waldhausenin eurooppalaisilla valmistajilla. Suitsien nahka on läpivärjättyä ja pehmeää mutta silti myös kulutuskestävää. Kasvisparkittu nahka on käsitelty ympäristöystävällisemmin mikä on aina hyvä asia!

Kaksiosaisella turparemmillä olevat nivelsuitset ovat kauniin näköiset ja oikein asetettuna ja mitoitettuna kivat hevosen päässä. Nahka pysyy pehmeänä kun sen muistaa putsata käytön jälkeen. Ja se rasvaaminen aika ajoin on myös ihan hyvä juttu!

 

 

Lisätiedot

koko