Nivelsuitset kaksiosaisella turparemmillä Beauty

98.50

Nivelsuitset kaksiosaisella turparemmillä ovat siron näköiset. Beauty -nivelsuitset ovat muotoillulla niskahihnalla ja tosi hyvin muotoillulla turparemmillä. Otsapanta on koristeltu isoilla, kirkkailla kivillä.

Kulutuskestävä kasvisparkittu nahka on pehmeän tuntuista. Se myös pysyy pehmeänä kun nahkaa muistaa hoitaa esimerkiksi Leovetin nestemäisellä nahkasaippualla.

Suitsien mitoitus on ns. naftia normaalia. Full-koko on käynyt jos hevosella yleensäkin käytetään fullia. Cob -kokoa menee näissä X-line -malliston suitsissa isoille poneille.

Seuraavat täydennykset tulevat varastoon maaliskuun lopulle

 

 

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsana:

Kuvaus

Nivelsuitset kaksiosaisella turparemmillä ovat tosi kauniit. Jos tykkäät kirkkaista isoista koristekivistä ja sirosta perusnivelestä niin nämä ovat ajattoman tyylikkään näköiset.

Tuo x-line tarkoittaa kasvisparkittua nahkaa mistä kaikki x-line -malliston suitset on tehty. Nahka on läpivärjättyä ja pehmeää mutta silti myös kulutuskestävää. Kasvisparkittu nahka on käsitelty ympäristöystävällisemmin mikä on aina hyvä asia! Ja nahka on todella pehmeää ja se kestää hyvin käyttöä.

Kaksiosaisella turparemmillä olevat nivelsuitset ovat kauniin näköiset ja oikein asetettuna ja mitoitettuna kivat hevosen päässä. Huolehdi suitsiessa että turparemmi ei ole liian kireällä. Nahka pysyy pehmeänä kun sen muistaa putsata käytön jälkeen. Ja se rasvaaminen aika ajoin on myös ihan hyvä juttu!

Nämä muotoillut nivelsuitset ovat normaalia mitoitusta.

 

Lisätiedot

koko