Nivelsuitset Ergo

169.00

Ergo nivelsuitset muotoillulla turparemmillä ja muotoillulla leveällä niskahihnalla ovat kauniit ja hyvin istuvat.

Ergo -nivelsuitset istuvat hyvin hevosen päähän

Siron näköiset suitset ovat hyvin muotoillut. Tässä suitsimallissa on kestävät ja silti sirot solkikiinnitykset.

Otsapannassa on kirkkaat koristekivet. Ja otsapanta on muuten hyvin muotoiltu; se istuu suurimmalle osalle juuri niinkuin pitää eikä vedä hihnoja silmien lähelle.

Kulutuskestävä nahka on pehmeän tuntuista. Ergo -suitsien niskahihna ja turparemmi on hyvin muotoillut ja lisäksi pehmeästi topatut. Tuo niskahihnan leveä muotoilu on muuten hyvä sillä se on entistä mukavampi hevoselle. Soljet ovat niskahihnan päällä missä ne on helppo säätää ja toisaalta siinä niistä ei aiheudu suoraa panetta hevoseen.

HG Ergo -suitset ovat anatomisesti hyvin istuvat

Päästään herkät hevoset ovat tykänneet tästä mallista. Tästä mallista kuuluu hyvää palautetta eikä se ole mikään ihme sillä ovat nämä niin onnistuneen malliset. Huomaa, että tätä mallia on ollut suunnittelemassa pitkän linjan kouluratsastaja/valmentaja.

Mikaela Lindh oli aiemmin kokeillut useita anatomisia suitsia ja kankisuitsia. Erityisesti yksi hänen parhaista hevosistaan oirehti helposti hermoratoihin kohdistuvasta paineesta. Tähän saakka yhdetkään suitset eivät tuoneet merkittävää helpostusta tilanteeseen. Ergo-suitsissä hän oli todennut niskahihnan antavan ihanteellisesti tilaa korville, sekä paineen siitä tulevan sellaiselle alueelle mikä ei haittaa hermoratoja. Poskihihnojen sijainti ja turparemmi vievät myös paineen pois hermoradoilta. Positiivinen muutos herkän hevosen käytöksessä oli selkeä kun hevosta ratsasti HorseGuard ERGO suitsilla.

Ja tämä malli sopii toki hyvin myös hevosille millä ei ole ns.hermorataongelmaa. Aivan varmasti kaikki hevoset tykkäävät malleista missä paine jakautuu tasaisesti isommalle alueelle ja hihnat eivät paina hermoja.

Horse Guard Ergo -nivelsuitsissa on myös xfull-koko

Suitsien mitoitus on ns. normaalia. Tässä mallissa full-koko sopii esimerkiksi puoliverisille joilla yleensäkin on full-koko. Mutta miten kiva, että mallia tehdään myös xfull-kokona!

Mustassa ja ruskeassa Ergo -nivelsuitsessa on kaikkia kokoja varastossa. Varastosuitsien toimitusaika on noin 7-8 arkipäivää.

Myymälän mustat fullit lähetetään tilauspäivänä

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ergo nivelsuitset anatomisella niskahihnalla ja turparemmillä ovat kovin ajankohtaiset nyt kun suitsien muotoiluun ja suitsien asettumiseen päähän kiinnitetään vieläkin enemmän huomiota.

Hevosen pään hermoradoista sekä suitsien aiheuttamista painepisteistä on julkaistu hyvin tietoa. Yksi tärkeä tutkimuskohde oli suitsien suunnittelijan Mikaela Lindhin oma hevonen jolle ei löytynyt sopivia suitsia. Nämä Ergo -suitset Mikaela Lindh kehitti yhdessä tanskalaisen Hörsholm Hästklinikin eläinlääkäri Nicolai Jarlövin kanssa

Nämä muotoillut nivelsuitset ovat normaalia mitoitusta. Ja eikö muuten ole tosi kiva muotoilu näissä!

Pehmeä nahka ja topatut hihnat ovat varmasti miellyttävämmän tuntuiset. Laadukas nahka on pehmeän tuntuista ja kestää oikealla hoidolla vuosikausia.

 

 

Lisätiedot

koko

, ,

Värivaihtoehto

,