Nivelsuitset Ergo

169.00

Ergo nivelsuitset muotoillulla turparemmillä ja muotoillulla leveällä niskahihnalla ovat tosi kauniit.

Siron näköiset suitset ovat koukkukiinnityksellä mikä omalta osaltaan lisää siroa ulkonäköä. Otsapannassa on kirkkaat perustyylikkäät koristekivet. Toki jos et tykkää suitsien otsapannasta niin tähän mallin on helppoa vaihtaa mieleinen pantamalli.

Kulutuskestävä nahka on pehmeän tuntuista. Ergo -suitsien niskahihna ja turparemmi on hyvin muotoillut ja lisäksi pehmeästi topatut. Tuo niskahihnan uusi leveä muotoilu on muuten hyvä sillä se on entistä mukavampi hevoselle. Soljet ovat niskahihnan päällä missä ne on helppo säätää ja toisaalta siinä niistä ei aiheudu suoraa panetta hevoseen. Mukaan tulee kahdet ohjat.

Päästään herkät hevoset ovat tykänneet tästä mallista. Tästä mallista on kuulunut jo hyvää palautetta eikä se ole mikään ihme on nämä niin onnistuneen malliset. Huomaa, että tätä mallia on ollut suunnittelemassa pitkän linjan kouluratsastaja/valmentaja. Mikaela Lindh on aiemmin kokeillut useita anatomisia suitsia ja kankisuitsia. Erityisesti yksi hänen parhaista hevosistaan oirehtii helposti hermoratoihin kohdistuvasta paineesta. Tähän saakka yhdetkään suitset eivät ole tuoneet merkittävää helpostusta tilanteeseen. Hän on todennut niskahihnan antavan ihanteellisesti tilaa korville, sekä paineen siitä tulevan sellaiselle alueelle mikä ei haittaa hermoratoja. Poskihihnojen sijainti ja turparemmi vievät myös paineen pois hermoradoilta. Mikaela on huomannut positiivisen muutoksen herkän hevosensa käytöksessä, kun hän ratsastaa HorseGuard ERGO suitsilla. Ja tämä malli sopii toki hyvin myös hevosille millä ei ole ns.hermorataongelmaa. Aivan varmasti kaikki hevoset tykkäävät malleista missä paine jakautuu tasaisesti isommalle alueelle ja hihnat eivät paina hermoja.

Suitsien mitoitus on ns. normaalia. Tässä mallissa full-koko sopii esimerkiksi puoliverisille joilla yleensäkin on full-koko.

 

 

Poista

Kuvaus

Ergo nivelsuitset anatomisella niskahihnalla ja turparemmillä ovat kovin ajankohtaiset nyt kun suitsien muotoiluun ja suitsien asettumiseen päähän kiinnitetään vieläkin enemmän huomiota.

Hevosen pään hermoradoista sekä suitsien aiheuttamista painepisteistä on julkaistu hyvin tietoa. Yksi tärkeä tutkimuskohde oli suitsien suunnittelijan Mikaela Lindhin oma hevonen jolle ei löytynyt sopivia suitsia. Nämä Ergo -suitset Mikaela Lindh kehitti yhdessä tanskalaisen Hörsholm Hästklinikin eläinlääkäri Nicolai Jarlövin kanssa

Nämä muotoillut nivelsuitset ovat normaalia mitoitusta. Ja eikö muuten ole tosi kiva muotoilu näissä! Pehmeä nahka ja topatut hihnat ovat varmasti miellyttävämmän tuntuiset. Laadukas nahka on pehmeän tuntuista ja kestää oikealla hoidolla vuosikausia.

Mustat ja ruskeat kankisuitset toimitetaan noin 4-5 päivän toimitusajalla. Jos koko on tilapäisesti loppu, saat siitä tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

HUOM! Tällä hetkellä musta full-koko tulee lokakuussa varastoon.

 

Lisätiedot

koko

, ,

Värivaihtoehto

,