Nivelsuitset anatomisella turparemmillä Newshape

169.50

Newshape on kiva suitsimalli herkemmällekin hevoselle

Nivelsuitset anatomisella turparemmillä ovat sirot ja mukavat

Siron näköiset suitset ovat koukkukiinnityksellä ja muotoillulla otsapannalla mitkä molemmat omalta osaltaan lisäävät siroa ulkonäköä. Otsapannassa on isot ja näyttävät koristekivet.

Muotoiltu turparemmi on topattu pehmeäksi samoin kuin suitsien niskahihna.

Suitsissa on italialainen nahka

Kulutuskestävä italialainen nahka on pehmeän tuntuista. Näissä S-line suitsissa käytetään aina Eurooppalaista nahkaa ja suitset myös valmistetaan Euroopassa.

Suitsien niskahihna ja turparemmi on hyvin muotoillut ja lisäksi pehmeästi topatut.

Suitsien mitoitus on normaalia Waldhausenia eli normaali/naftia. Tämä tarkoittaa sitä, että jos hevosella yleensä on cob tai full niin tässä otetaan full-koko. Topattu niskahihna on 4cm leveä. Turparemmi on samoin 4cm leveimmältä kohdalta ja 3cm alaremmin kiinnitysrenkaiden kohdalta. Turparemmin säädössä kannattaa alkuun olla tarkkana ettei sitä kiristä liikaa.

Full-koossa kokopituus on noin 105cm kun säätövaraa poskihihnoissa on +/- kaksi reikää.

Suitsien mukaan tulee ns. kangasgrippiohjat stoppareilla.

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Nivelsuitset anatomisella turparemmillä ja säädettävällä niskahihnalla

Hevosen pään hermoradoista sekä suitsien aiheuttamista painepisteistä on julkaistu hyvin tietoa. Tässä Newshape -mallissa on tuo muotoiltu ja topattu niskahihna mikä on ns. katkaistu. Sen lisäksi, että niskahihnan pituutta pystyy säätämään niin se saadaan asettumaan vielä mukavammin korvien takaa. Näin paineen tunne korvien takana niskahihnan alla vähenee.

Lisätiedot

koko