Minichapsi resorilla musta Elegance

49.50

Minichapsi resorilla musta Elegance

49.50

Minichapsi resorilla on ohut ja pehmeä pintanahkainen malli.

Minichapsi resorilla

Elegance -minichapsi istuu hyvin jalkaan sillä siinä on alaspäin levenevä resori minkä ansiosta chapsi muotoutuu jalan ympärille. Joustavan resorin ansiosta tämä minichapsi myös sopii usemman malliseen jodhpuriin.

Chapsin pintanahka on pehmeää ja kiiltävää. Resori on polyesteri/elastania ja joustaa todella hyvin.

Minichapsissa on kuusi eri kokoa. Tässä mallissa korkeus tarkoittaa vetoketjun mittaa. Korkeus mitataan polvitaipeesta jalkaa myöten nilkkaan kun istut jalka on 90 asteen kulmassa. Chapsihan tulee kengän päälle eikä ulotu maahan saakka joten mittaa samalla idealla pituus nilkkaan saakka. Pohkeenympärys mitataan pohkeen leveimmältä kohdalta.

Tässä chapsimallissa on himpun naftin tuntuinen mitoitus. Toki chapsi täytyy uutuuttaan ollakin napakka koska nahka muotoutuu käytössä mutta kun ähräsin M-koon chapsia jalkaan, kiittelin kovasti tuota resoria! Esimerkiksi minulla pohkeen ympärysmitta on 37-38cm ja tässä mallissa oikea koko on M.

S-koossa pohje on noin 34-35cm ja korkeus 38cm

M-koossa pohje on noin 36-37cm ja korkeus 40cm

L-koossa pohje on noin 38-39cm ja korkeus 41cm

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Minichapsi resorilla on ohutta nahkaa ja siinä on alas levenevä joustoresori. Resorin ansiosta chapsimalli istuu hyvin jalassa.

Joustoresori on alhaalta leveämpi ja pohkeen taakse kiertäessä se kapenee. Minichapsi sopii näin paremmin useamman malliseen kenkään ja ympärivuotiseen käyttöön.

 

Lisätiedot

koko

, ,