Minichapsi glitter

49.50

Glitterminichapsi on ohut ja mukavan tuntuinen malli.

Minichapsi glitterikoristeilla

Kauniisti kimaltava koriste kulkee minichapsin ulkoreunassa niin, että se näkyy myös hieman edestä ja takaviistosta.

Keinonahkamateriaali kestää puhdistamisen kostealla mutta tee se todellakin kostutetulla sienellä/pyyhkellä. Tätä mallia ei pestä koneessa.

Glitterminichapsi istuu hyvin jalkaan sillä siinä on pehmeän keinonahan lisäksi vähän joustoa mukana minkä ansiosta chapsi muotoutuu jalan ympärille. Ja tässä uudessa mallissa on muuten hyvin kokovaihtoehtoja

Millaista mitoitusta glitterikoristeiset minichapsit ovat?

Minichapsissa on aikuisten kokojen lisäksi ns. teinikoko. Tässä mallissa korkeus tarkoittaa vetoketjun mittaa. Korkeus mitataan polvitaipeesta jalkaa myöten nilkkaan kun istut jalka on 90 asteen kulmassa. Chapsihan tulee kengän päälle eikä ulotu maahan saakka joten mittaa samalla idealla pituus nilkkaan saakka. Pohkeenympärys mitataan pohkeen leveimmältä kohdalta.

Chapsi täytyy uutuuttaan olla napakka ja nyt kannattaa muistaa se, että materiaali ei esimerkiksi kostuessa veny niinkuin nahka tekee. Pehmeä keinonahka asettuu hyvin jalan muotoisesti ja resori lisää hieman muotoutumista. Valitse tässä mallissa siis se koko mikä vastaa pohkeenympärysmittaa (housun päältä).

Taulukossa on nähtävissä aikuisten ja lasten/teinien chapsien koot.

Teini L-koko on leveimmältä kohdalta 30cm ja sen takamitta on 38cm

Myymälän teinikoot lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Minichapsi kimaltavilla glitterikoristeilla on ohuen ohutta pehmeää keinonahkaa. Hyvin istuva malli on tosi slimmin näköinen jalassa ja miten hienosti siihen sopii tuo glitteri!!!

Minichapsi sopii hyvin useimpiin jodhpurkenkiin eli näiden chapsien kanssa voit käyttää resorimalleja, vetoketjullisia tai narujodhpureita. Chapsi on kuitenkin sen verran slimmi nilkasta etten ajattelisi näiden kanssa mitään tallitoppakenkiä tai muitakaan tallikenkiä.

Mutta onhan vaan tosi hyvä näköinen chapsi! Nyt on glitteri osattu tehdä kivan näköisesti; se kimaltaa tyylikkäästi.

 

 

Lisätiedot

koko