Minichapsi glitter

49.50

Glitterminichapsi on ohut ja mukavan tuntuinen malli.

Minichapsi glitterikoristeilla

Glitterminichapsi istuu hyvin jalkaan sillä siinä on pehmeän keinonahan lisäksi vähän joustoa mukana minkä ansiosta chapsi muotoutuu jalan ympärille. Ja tässä uudessa mallissa on muuten hyvin kokovaihtoehtoja

Minichapsissa on kuusi eri kokoa. Tässä mallissa korkeus tarkoittaa vetoketjun mittaa. Korkeus mitataan polvitaipeesta jalkaa myöten nilkkaan kun istut jalka on 90 asteen kulmassa. Chapsihan tulee kengän päälle eikä ulotu maahan saakka joten mittaa samalla idealla pituus nilkkaan saakka. Pohkeenympärys mitataan pohkeen leveimmältä kohdalta.

Tässä chapsimallissa on himpun naftin tuntuinen mitoitus. Toki chapsi täytyy uutuuttaan ollakin napakka mutta nyt kannattaa muistaa se, että materiaali ei esimerkiksi kostuessa veny niinkuin nahka tekee. Pehmeä keinonahka asettuu hyvin jalan muotoisesti ja resori lisää muotoutumista.

Esimerkiksi minulla pohkeen ympärysmitta on 37cm ja tässä mallissa oikea koko on taulukon mukaan M. Minulle menee kuitenkin paremmin (helpommin) L-koko.

Taulukossa on nähtävissä aikuisten ja lasten chapsien koot.

Myymälän chapsit lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

 

Poista

Kuvaus

Minichapsi kimaltavilla glitterikoristeilla on ohuen ohutta pehmeää keinonahkaa. Hyvin istuva malli on tosi slimmin näköinen jalassa ja miten hienosti siihen sopii tuo glitteri!!!

Minichapsi sopii hyvin useimpiin jodhpurkenkiin eli näiden chapsien kanssa voit käyttää resorimalleja, vetoketjullisia tai narujodhpureita. Chapsi on kuitenkin sen verran slimmi etten ajattelisi näiden kanssa mitään tallitoppakenkiä tai muitakaan tallikenkiä. Ja todella, mitoitus on huomattu jo nyt sen verran naftiksi, että yleensä esim. minä M-kokoa käyttävänä (pohkeenympärys 36-37cm) tarvitsen tässä mallissa L-koon.

Mutta onhan vaan tosi hyvä näköinen chapsi! Nyt on glitteri osattu tehdä kivan näköisesti; se kimaltaa tyylikkäästi eikä todella ole överi.

 

 

Lisätiedot

koko

, ,