Mattes koulusatulavyö asymmetric 50-65 cm

159.00

Mattes koulusatulavyö asymmetric 50-65 cm

159.00

Mattes koulusatulavyö Asymmetric on muotoiltu niin, että asettuu hyvin hevosen ympärille ja jättää tilaa etujaloille. Koulusatulavyön päät ovat leveät. Näin paine jakautuu hyvin hevosen vatsaa ja kylkiä vasten mutta etujalkojen taakse kainaloihin jää erityisen hyvin tilaa. Tämä malli on hyvä pyöreärunkoisille hevosille mitkä kapenevat etuosastaan ja joilla satulavyö haittaa etujalkojen liikettä. Asymmetric asettuu hevosen ympärille niin, että vyön päät asettuvat edemmäksi kuin muu osa vyöstä. Se osaltaa vähentää hieman satulan valumista mutta varsinainen pointti on jättää tilaa kainaloon.

Muotoillut reunat ja karvapehmusteen ulottuminen vyön reunan yli vähentää painekohtien muodostumista ja hankaumien aiheutumista. Karvapehmusteessa on hyvät kiinnitykset joten se asettuu napakasti vyöhön ja pysyy muodossaan.

Lampaankarvapehmuste ja puuvillainen vyö pestään erikseen pesukoneessa. Jos kuivaat ne kuivausrummussa, muista käyttää matalaa lämpötilaa (max 30 astetta). Vyö ja karva olisi hyvä pestä MELP-pesuaineella.

Mittaa vyö niin, että sen yläreunat ulottuvat mahdollisimman hyvin etujalan kyynärän yläpuolelle, lähelle satulahuovan reunaa. Vyön solkien tulee asettua niin ylös ettei etujalka voi osua niihin. Mittaa satulavyö siten, että se on tasaisesti kiinni molemmilta puolilta. Mattes-vyöiden pituus ilmoitetaan soljesta-solkeen mittana.

Voit valita vyön joustoilla tai ilman. Näissä Mattes -vöissä on aika napakat joustot mitkä eivät löprähdä kovemmassakaan käytössä.

Mattes -puuvillasatulavyötä ei käytetä ilman lampaankarvaa.

Menevimmät värit ovat musta kangas& vaalea karva sekä ruskea kangas& ruskea karva mutta muistathan, että kangasvyön värejä on noin 30 samoin kuin eri karvojen ja kanttinauhojen värejä. Myymälässä mieleinen vyö voidaan suunnitella Mattes -suunnitteluohjelmalla. Autan vyön suunnittelussa myös netin välityksellä joten ota yhteyttä kun haluat, että teetetään sinun hevoselle sopiva karvavyö.

Kaikkien vöiden toimitusaika on noin 3-4 viikkoa sillä ne tehdään tilausten perusteella.

Tämä on kyllä superlaadukas. On tosi kiva, että Mattes tekee myös näitä eritavoin muotoiltuja malleja.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Mattes koulusatulavyö Asymmetric on muotoiltu niin, että se jättää erittäin hyvin tilaa kainaloille. Näin paine jakautuu hyvin hevosen vatsaa ja kylkiä vasten samalla kun etujalkojen taakse kainaloihin jää tilaa.

Lampaankarvapehmuste ja puuvillakankainen satulavyö pestään erikseen pesukoneessa.

Satulavyö ja lampaankarva olisi hyvä pestä MELP-pesuaineella.

Tosi hienoa, että tästä vyöstä on paljon mittoja!

Lisätiedot

koko

, , ,

Värivaihtoehto

, , ,

product-type

,