Mattes koulusatulavyö anatomic 70-90 cm

175.00

Mattes koulusatulavyö Anatomic on muotoiltu niin, että se on leveä keskiosasta ja kapenee kainaloiden kohdalle. Koulusatulavyön päät ovat leveät. Näin paine jakautuu hyvin hevosen vatsaa ja kylkiä vasten mutta etujalkojen taakse kainaloihin jää tilaa.

Muotoillut reunat ja karvapehmusteen ulottuminen vyön reunan yli vähentää painekohtien muodostumista ja hankaumien aiheutumista. Karvapehmusteessa on hyvät kiinnitykset joten se asettuu napakasti vyöhön ja pysyy muodossaan.

Lampaankarvapehmuste ja puuvillainen vyö pestään erikseen pesukoneessa. Jos kuivaat ne kuivausrummussa, muista käyttää matalaa lämpötilaa (max 30 astetta). Vyö ja karva olisi hyvä pestä MELP-pesuaineella.

Mittaa vyö niin, että sen yläreunat ulottuvat mahdollisimman hyvin etujalan kyynärän yläpuolelle, lähelle satulahuovan reunaa. Vyön solkien tulee asettua niin ylös ettei etujalka voi osua niihin. Mittaa satulavyö siten, että se on tasaisesti kiinni molemmilta puolilta. Mattes-vyöiden pituus ilmoitetaan soljesta-solkeen mittana.

Voit valita vyön joustoilla tai ilman. Näissä Mattes -vöissä on aika napakat joustot mitkä eivät löprähdä kovemmassakaan käytössä.

Mattes -puuvillasatulavyötä ei käytetä ilman lampaankarvaa.

Menevimmät värit ovat musta kangas& vaalea karva sekä musta kangas&musta karva, mutta muistathan, että kangasvyön värejä on noin 30 samoin kuin eri karvojen ja kanttinauhojen värejä.

Myymälässä mieleinen vyö voidaan suunnitella Mattes -suunnitteluohjelmalla. Autan vyön suunnittelussa myös netin välityksellä joten ota yhteyttä kun haluat, että teetetään sinun hevoselle sopiva karvavyö.

Mustalla kankaalla oleva vyö on varastovalmiina mustalla ja luonnonvaalealla karvalla. Niiden toimitusaika on noin 10-14 vuorokautta. Myymälän vaihtoehdot on ilmoitettu tällä sivulla erikseen.

Muut värivaihtoehdot tehdään toivomusten mukaan ja niiden toimitusaika on noin 5-6 viikkoa.

Mattes lampaankarvavyö on kyllä superlaadukas. On aina ilo nähdä monta vuotta vanhoja asiakkaille toimitettuja vöitä mitkä ovat edelleen kovassa käytössä ja silti siistin näköisiä.

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsanat:

Kuvaus

Mattes koulusatulavyö Anatomic on muotoiltu niin, että se on leveä keskiosasta ja kapenee kainaloiden kohdalle. Näin paine jakautuu hyvin hevosen vatsaa ja kylkiä vasten samalla kun etujalkojen taakse kainaloihin jää tilaa. Koska vyö on symmetrinen niin voit vaihtaa sen toisinpäin jos karva alkaisi kulua jostakin kohdasta.

Lampaankarvapehmuste ja puuvillainen vyö pestään erikseen pesukoneessa. Jos kuivaat ne kuivausrummussa, muista käyttää matalaa lämpötilaa (max 30 astetta).

Satulavyö ja lampaankarva olisi hyvä pestä MELP-pesuaineella.

Lisätiedot

koko

, , , ,

Värivaihtoehto

, , ,

product-type

,