Mattes Eurofit koulusatulahuopa trimmeillä

98.00

Mattes Eurofit koulusatulahuopa trimmeillä

98.00

Mattes Eurofit koulusatulahuopa on ryhdikkäästi satulaa vasten pysyvä malli. Ohut ja napakka satulahuopa ei vie tilaa satulan alla. Laadukkaan materiaalin ansiosta huopaa saa pestä ja pitää huoletta.

Muotoiltua Eurofit -satulahuopaa voidaan teettää neljänä eri kokona. Näistä tämä L-koko on suosituin sillä se sopii useimpiin 16½-17½” koulusatuloihin. Satulahuovan selkämitta on 59cm ja siitä etu-ja takatrimmin välinen mitta on 50cm.

Ja muistathan, että tästäkin väriyhdistelmästä voidaan muuttaa kankaan värin lisäksi myös kantin, tarranauhojen, koristepunosten ja toptapen väriä. Lisäksi satulahuovan voi valita ilman tarranauhaa jos niin haluaa.

Mattes koulusatulahuovan toimitusaika on yleensä noin viisi viikkoa sillä ne teetetään teidän toiveiden mukaisesti. Tämä myymälän koulusatulahuopa lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

Konepesu 30 asteessa. Mukana tulee Mattes MELP -pesuainetta.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Mattes Eurofit koulusatulahuopa on tyylikkään näköinen blackberry värisenä ja miten hyvin siihen sopii musta kantti ja mustat trimmit! Ne on ne pikkujutut!!!

Tähän huopaan on mustan kantin lisäksi laitettu kaksi koristepunosta. Nämä värit sopivat kivasti blackberryyn mutta vaihtoehtoja on toki noin 30 muutakin väriä joten myymälässä voidaan suunnitella juuri sellainen huopa minkä SINÄ haluat.

Voit myös valita haluatko satulahuopaan Mattes -logon. Tähän huopaan minä en sitä toivonut. Logon lisäksi satulahuovassa voi olla hevosen nimi esim. vain vasemmalla puolella -tai molemmilla; sinä päätät!

Lisätiedot

koko

, , ,