Mattes Eurofit koulusatulahuopa lampaankarvalla

179.00

Mattes Eurofit koulusatulahuopa lampaankarvalla

179.00

Mattes Eurofit koulusatulahuopa on muotoiltu takaosasta. Alareuna nousee hieman ylemmäksi kun taas neliömallinen satulahuopa on takaa neliskulmainen.

Laadukas, kulutuskestävä koulusatulahuopa on tehty kauniisti hohtavasta polyesterikankaasta. Satulahuopa on ryhdikäs ja edestä hyvin satulaa vasten nouseva malli. Selkää vasten tulevat lampaankarvaiset panelit asettuvat isojen selkälihasten päälle ja vaimentavat selkään kohdistuvaa painetta. Satulahuovassa on hyvä selkärangantila ja huopa pysyy hyvin satulaa vasten.

Tässä Mattes Eurofit koulusatulahuovassa on kaksi koristepunosta mutta satulahuopa voidaan tehdä myös ilman punoksia jos niin toivot. Satulahuopaan saa maksimissa kolme koristepunosta.

Mattes -logon kohdalla voi olla myös hevosen nimi. Teen ehdotukset erilaisilla fonttivaihtoehdoilla mistä valitset mieleisen.

Tämä esimerkki on sinisävyinen mutta satulahuopa voidaan tehdä vaikkapa erilaisilla ruskean, harmaan, viininpunaisen tai vihreän sävyillä. Erilaisia vaihtoehtoja on noin 30.

Satulahuopa voidaan suunnitella mallitilkkujen ja Mattesin oman suunnitteluohjelman avulla myymälässä tai tallilla -tai sitten netin välityksellä oletpa missä päin Suomea tahansa!

Satulahuovat voi pestä koneessa 30 asteessa mieluimmin Mattesin MELP-pesuaineella.

 

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Mattes Eurofit koulusatulahuopa on kulutuskestävä ja hyvin istuva malli. Satulahuopa nousee hyvin satulaa vasten. Se pysyy hyvin satulaa vasten ja jättää tilaa selkärangalle sillä huovassa on hyvä selkärangantila. Selkää vasten olevat lampaankarvaiset panelit asettuvat selän isoja lihaksia vasten samoihin kohtiin mihin satulan panelit tulevat.

Esimerkkikuvassa Eurofit koulusatulahuopa on hohtavaa sinistä kangasta ja siihen on laitettu tarkoituksella erisävyiset koristepunokset ja kanttinauha. Voi valita näiden kaikkien värin itse sekä sen montakon punosta satulahuopaan tulee -tai tuleeko niitä laisinkaan.

Satulahuopa suunnitellaan Sinun toiveen mukaan. Jos tykkäät tästä esimerkkihuovasta voit tilata sen tästä samantien.

 

Lisätiedot

koko

, , ,