Mattes Eurofit koulusatulahuopa lampaankarvalla

179.00

Mattes Eurofit koulusatulahuopa lampaankarvalla

179.00

Mattes Eurofit koulusatulahuopa on ryhdikkäästi satulaa vasten pysyvä malli. Tukevan tuntuinen satulahuopa on yläosasta lampaankarvaa ja sen sivut kylkien kohdalla ovat kangasta.

Muotoiltua Eurofit -satulahuopaa voidaan teettää neljänä eri kokona. L-koko on suosituin sillä se sopii useimpiin 16½-17½” koulusatuloihin. Esimerkiksi tämän sinisen L-kokoisen satulahuovan selkämitta on 59cm ja siitä etu-ja takatrimmin välinen mitta on 52cm.

Ja muistathan, että tästäkin väriyhdistelmästä voidaan muuttaa kankaan värin lisäksi myös kantin, tarranauhojen, koristepunosten ja toptapen väriä. Lisäksi satulahuovan voi valita ilman tarranauhaa jos niin haluaa.

Mattes koulusatulahuovan toimitusaika on yleensä noin viisi viikkoa sillä ne teetetään teidän toiveiden mukaisesti. Tämä myymälän sininen koulusatulahuopa lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

Satulahuopien hinta vaihtelee sen mukaan mitä huopaasi suunnittelet (esim. kangas, punosten ja trimmien lukumäärä, lampaankarvapanelit jne.).

Konepesu 30 asteessa. Mukana tulee Mattes MELP -pesuainetta.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Mattes Eurofit koulusatulahuopa lampaankarvaisilla paneleilla on ihana!

Satulahuopa on mukavan tuntuinen hevosen selkää vasten ja tasaisesti korottavana mallina se vaimentaa painepisteitä koko selän matkalla.

Kokosininen kouluneliö on tyylikkään näköinen ja ajaton.

 

Lisätiedot

koko

, , ,