Mattes eurofit estesatulahuopa correction

239.00

Mattes eurofit estesatulahuopa correction

239.00

Mattes Eurofit estesatulahuopa on sporttisen näköinen, ryhdikäs malli.Eurofit tarkoittaa sitä, että huovan alareuna nousee takaa ylemmäksi.

Tässä estehuovassa lampaankarva on hevosen selkää vasten ja trimmi ainoastaan edessä. Näin tätä full/L-koon huopaa pystyy käyttämään usemman kokoisilla estesatuloilla eikä ole pelkoa, että takatrimmi jäisi satulan alle.

Tässä Mattes -satulahuovassa on myös correction-taskut jotta huopaa voi tarvittaessa topata ja parantaa näin satulan istuvuutta hevosen selässä.

Voit valita mieleisen värin kankaaseen, lampaankarvaan, toptapeen, kanttinauhaan ja koristepunoksiin. Mattes-logo brodeerataan pyydettäessä ja senkin värin voit valita itse. Kangas voi olla kuvassa näkyvää puuvillatikkiä, samettia tai hohtavaa polyesterikangasta. Hinnassa on pieniä muutoksia kankaan ja muiden yksityiskohtien (esim punosten määrä) mukaan.

Voit myös tilata tämän esimerkin ecru-konjakki-yhdistelmän mikä on todella kaunis. Hinta sisältää karvan, correction-taskut ja koristepunokset. Kuvan satulahuopa on L-kokoa ja se käy useimpiin 16½ -17½” satuloihin.

Mattes-satulahuovat pestään koneessa MELP-pesuaineella.Jos kuivaat satulahuopia ulkona valitse paikka mihin ei kesällä porota aurinko. Rumpukuivaus tulisi tehdä miedolla lämmöllä.

Toimitusaika tilaustuotteille on noin 4-5 viikkoa.

Ota yhteyttä myymälään numerron 050 3668693 tai facen/Tawk to:n kautta  kun haluat teettää satulahuovan.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Mattes Eurofit estesatulahuopa on tosi hienon näköinen. Tämä muotoilu tekee satulahuovasta sporttisen näköisen. Tärkeintä kuitenkin on miten mukavalta huopa tuntuu hevoselle. Sen lampaankarvaiset panelit asettuvat isoja selkälihaksia vasten ja vaimentavat hyvin selkään kohdistuvaa painetta.

Tässä Eurofit estahuovassa on correction -toppaustaskut eli satulahuopaa on mahdollista topata. Näin satulan istuvuutta hevosen selkään voidaan tarvittaessa parantaa. Tämä on kyllä hyvä ominaisuus tässä satulahuovassa; toppausmahdollisuus helpottaa aika-ajoin ilmeneviä satulan istuvuusongelmia. Hevosethan muuttuvat vuodenmittaan sen mukaan miten paljon niillä treenataan, onko niillä laidunlomaa tai tuleeko niille vaikkapa sairaslomaa. Muokattavan satulahuovan ansiosta et tarvitse vaihtaa satulaa tai laittaa väliin romaania. Kannattaa miettiä tätäkin!

Tässä mallissa on trimmi edessä mutta Sinun huopa voidaan tehdä myös takatrimmillä.

Lisätiedot

koko

, , ,