Matkaratsastussatula Wintec Pro Endurance

1,279.00

Matkaratsastussatula Wintec Pro Endurance

1,279.00

Wintec Pro Endurance on kevyt ja muokattava matkaratsastussatula

Matkaratsastussatula Wintec Pro Endurance

Wintec Pro Endurance matkaratsastussatula on kehitetty alunperin matkaratsastukseen mutta se soveltuu hyvin myös yleissatulaksi sinulle joka tykkäät maastoilla ja mennä kentällä perus sileänratsastusta. Satulassa on todella tukeva istua joten voit nauttia rennosti vaihtelevassakin maastossa ratsastamisesta eikä tarvitse jännittää miten pysyä satulassa sillä täällä kyllä pysyy.

Satulan keinomokkapinnan hoitaminen

Satulalla ratsastetaan säässä kuin säässä. Tämä pintamateriaali ei välitä pölystä, kurasta tai vedestä. Sateessa kastuneesta pinnasta voi vetää enimmät vedet pois esimerkiksi kumisella hikiviilalla tai ikkunalastalla. Kuivumista pystyy auttamaan sen jälkeen imemällä kosteutta pois puhtaalla pyyhkeellä. Sitten satula jätetään kuivumaan hyvin ilmastoituun paikkaan.

Pölyn ja kuran voi poistaa esimerkiksi kostealla sienellä pyyhkimällä. Jos satulassa on pinttynyttä likaa, voi sen poistaa käyttämällä Wintecin omaa puhdistussuihketta.

Wintec Pro Endurance -satulan muokkaaminen

Satulan istuvuutta muokataan kaarta vaihtamalla sekä toppauspaloja lisäämällä/poistamalla.

Wintec matkaratsastussatulassa on Cair-panelit vaimentamassa iskuja. Hevosen selkää vasten olevat panelit ovat pehmeät ja muotoutuvat paineesta. Selkää vasten oleva synteettinen pintamateriaali on pehmeän tuntuista ja se on helppo pitää puhtaana sillä kostealla sienellä pyyhkiminen riittää.

Satulassa on isot polvituet ja pohjetuet. Tuet liikkuvat siiven päällä ja niiden paikkaa on helppo säätää. Matkaratsastussatulaa muokataan siis hevoselle mutta myös ratsastajalle sopivaksi. Kun tuet tuntuvat olevan oikeilla kohdilla, ne kiinnitetään kiristämällä siiven alapuolella olevat ruuvit.

Wintec Pro Endurance on ihanan kevyt käsitellä sillä satula painaa noin 7kg.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Wintec Pro Endurance matkaratsastussatula on ensisijaisesti suunniteltu matkaratsastukseen mutta se on tosi kiva myös perus harrastamiseen. Voit käyttää sitä maastoillessa ja perus sileän ratsastuksessa.

Pro Endurance satula on tosi tukevaksi muotoiltu joten siinä on kiva istua kun menee maastoon kiipeilemään ja monkimään jotain haastavampia polkuja. Jos välillä voi käydä kahlaamassa niin veden roiskuminen ei tätä satulaa haittaa.

Todella hyvä seikka on myös Wintec -satuloiden keveys. Nämä ovat tukevuudesta huolimatta todella keveitä hevosen selkään ja sehän on aina hyvä asia!

Pro Endurance niinkuin muutkin Wintec -satulat ovat turvallinen hankinta sillä materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Satulan muokattavuuden ansiosta sitä ei tarvitse vaihtaa jos hevonen lihoo tai laihtuu.

Rungonmalli on parhaimmillaan suora tai suorahkorunkoisella hevosella.

Lisätiedot

koko

, ,