Loimiteline viidelle loimelle

115.00

Loimiteline viidelle loimelle

115.00

Loimiteline on seinään kiinnitettävä malli mihin saa viisi loimea roikkumaan. Metallinen loimiteline on tukeva malli. Sen loimiorret ovat vahvaa putkea mikä on noin 2cm halkaisijalta. Orret kiinnitetään taustaosaan mikä on noin 65 cm leveä. Loimiorret tulevat noin 15cm:n välein. Varaa telineelle noin 100-120cm tilaa jotta orret mahtuvat aukeamaan loimien kanssa.

Kevyitä kuivia loimia saa säilytettyä telineessä noin 10 kappaletta kun esim fleecet ja coolerit viikkaa alemmalle osalle ja paksu loimi roikkuu ylhäältä. Märkiä loimia ei toki voi kuivattaa kuin ylhäältä roikottamalla.

Ja huom! tämä on sen verran iso paketti ettei sitä toimiteta pakettiautomaattiin tai Postiin, vaan ainoastaan Matkahuoltoon.

Ja Kuopion kaverit voitte aina noutaa tilatun telineen helposti myymälästä, sillä autolla pääsee liikkeen oven eteen.

Loimitelineitä on nyt täydentynyt varastoon ja niiden toimitusaika on noin 3-4 arkipäivää.

 

 

Kuvaus

Metallinen loimiteline on tukeva malli. Viidelle loimelle suunniteltu malli on noin 100-120cm leveä kun siinä on loimet roikumassa.

Kiinnitä loimiteline vahvaan seinään (esim. lekaharkko/kiviseinä tms.) eli ei huokoiseen ohueen lastulevy tms. materiaalia olevaan seinään. Telineen kiinnittäjä tietää varmasti miettiä tarvitseeko paikassa olla myös koolaukset.