Keraaminen talliloimi W Healing

129.00

Keraaminen talliloimi W Healing Rug on kuivatusloimi mitä voi käyttää myös lämmitysloimena alku-ja loppuverryttelyssä.  Tätä loimimallia käytetään myös kuljetusloimena sillä loimen selässä oleva keraaminen alue heijastaa kehosta haihtuvaa lämpöä takaisin ja lisää näin verenkiertoa selän isoissa lihaksissa. Näin toimimalla loimi vähentää jäykistymistä mitä kuljettaminen voi aiheuttaa.

W Healing-loimien kanssa ei käytetä linimenttejä.

Loimessa on t-solkikiinnitys edessä ja ristiloimivyöt.

Keraaminen talliloimi on normaalia mitoitusta.

Konepesu 30 asteessa.

Poista

Kuvaus

Keraaminen talliloimi W Healing Rug on kuivatusloimi mitä voi käyttää myös lämmitysloimena alku-ja loppuverryttelyssä.  Loimea käytetään myös kuljetusloimena sillä sen selässä oleva keraaminen alue heijastaa kehosta haihtuvaa lämpöä takaisin ja lisää näin verenkiertoa selän isoissa lihaksissa. Palautuminen kuljetuksesta tai treenistä helpottuu hieman samalla kun loimi myös kuivattaa hevosta.

Tätä loimea voi käyttää yhdessä muiden loimien kanssa jos siihen on tarvis. Älä kuitenkaan käytä mitään linimenttejä tai geelejä niillä alueilla mihin loimi on kosketuksissa.

Ja muistutuksena myös se, että loimi kannattaa säilyttää muualla kuin karsinan ovessa sillä sen kangas imee muuten kosteutta talli-ilmasta ja valmiiksi nihkeä kun laitat sen hevoselle.

W Healing keraaminen talliloimi on varastotuote ja sen toimitusaika on noin viisi arkipäivää.

 

Lisätiedot

koko

,