Leovet Anti-bite suihke

15.90

Leovet Anti-bite suihke

15.90

Leovet Anti-bite on suihkutettava aine millä suojataan loimia, pinteleitä, suojia tai mitä tahansa mitä hevonen haluaisi pureskella (mutta ei saisi niin tehdä). Suihke sisältää Bitrexiä mikä on maailman kitkerimpiä aineita. Se on myrkytöntä mutta niin pahan makuista, ettei hevonen sen maistettuaan halua enää pureksia tuotetta.

Anti-bite suihkutetaan kuivaan ja puhtaaseen tuotteeseen tasaisesti, lähietäisyydeltä. Anna tuotteen kuivua ennenkuin otat sen käyttöön.

Vältä aineen joutumista limakalvoille ja pese kädet käytön jälkeen sillä sormetkin maistuvat kitkerältä jos ainetta joutuu niihin.

Jos ainetta joutuu silmiin, tulee ne huuhdella hyvin ja pyytää lisäohjeita esim. myrkytyskeskuksesta.

Bitrexia käytetään erilaisissa puhdistusaineissa ja autotuotteissa estämään niiden nieleminen. Aika hyvä idea miten voi suojata vaikkapa pikku lapsia ja eläimiä etteivät ne valvomatta jäädessä maistele vaarallisia aineita. Tällä tavoin pahan makuisen aineen sylkäisee suusta heti pois.

Pullon koko on 500ml.

Kuvaus

Leovet Anti-bite suihketta voi suihkuttaa loimien ja suojien lisäksi erilaisiin kohtiin mitä hevonen mielellään pureksisi. Sitä voi suihkuttaa myös harjaan ja jouhiin jos tarhakaverit pureksivat niitä.

Aineen saa pois pesemällä vedellä ja miedolla puhdistusaineella.

Suihkuta aine aina puhtaaseen ja kuivaan kankaaseen tms. materiaaliin.

HUOM! Nyt helmikuussa uutta erää joudutaan hetki odottamaan. Leovet valmistaa Suomessa myytävää Anti-bitea kuun vaihteen aikoihin ja siitä menee noin viikko kun me saamme ainetta myymälään.