Jalustin LeMieux Vector Control

223.50

LeMieux Vector Control on superkevyt ja tukeva jalustin.

LeMieux jalustin on tukeva ja turvallinen

LeMieux Vector Control jalustimet ovat uusinta uutta. Nämä ovat ns. uuden sukupolven turvajalustimet mikä tarkoittaa super keveitä ja kestäviä materiaaleja sekä turvallista tekniikkaa. LeMieux -tuotteet ovat aina tyylikkään näköisiä ja niin ovat nämä jalustimetkin -eikö vaan?

LeMieux -jalustimet ovat superkestävää ja kevytt alumiinia; ne painavat vain noin 370 grammaa!

Vector Control jalustimen ergonominen pohja on asetettu 0 asteeseen. Kenkää vasten olevassa levyssä on poikittaispinta, missä on upotetut karkaistut teräsnastat. Ne grippaavat kengän ja saappaan pohjaan hyvin ja jalka pysyy tukevasti jalustinta vasten.

Jalustimen pohjalevyä tukee kaksoistasapainojärjestelmä, joka jakaa ratsastajan jalan painon tasaisesti jalustimen pohjan läpi. Jalustimen runko on suuntautunut ulospäin 45 astetta, mikä auttaa ratsastajaa löytää kadonneen jalustimen ja tukee jalan optimaalista kulmaa.

Jalustimen turvavarressa on kaksivaiheinen vapautusjärjestelmä. Tämä estää jalustimen aukeamisen vahingossa tilanteissa missä jalasta tulee painetta ulkoreunaan. Sinun ei tarvitse siis pelätä jalustinvarren avautumista ratsastuksen aikana. Jousikuormitteinen turvavarsi lukittuu päärungon pohjaan, mikä tarkoittaa, että paineen alaisena, kuten laskeutuessa esteen yli, kuljettajan paino jakautuu tasaisesti koko jalustimen poikki, mikä estää jalustimen taipumisen.

Kun jalustimen varteen kohdistuu isompi paine esimerkiksi tilanteessa jossa ratsastaja putoaa, turvavarsi vapautuu, jolloin jalka vapautuu helpommin jalustimesta.

Toimitusaika noin 2-4 arkipäivää

 

 

 

Poista

Kuvaus

LeMieux jalustin Vector Control on superkevyt ja tukeva uutuus. Jalustimen runko-osa on kevyttä alumiinia. Ulkoreunassa on aukeava varsi minkä ansiosta jalka irtoaa jalustimesta putoamistilanteessa. Malli on kuitenkin suunniteltu niin, että jalkaa voi tukea reunaan esimerkiksi hypätessä eika varsi aukea silloin.

Jalustimen muoto ja reunan muotoiltu tekevät LeMieux jalustimesta todella tukevan tuntuisen. Jalustin asettuu noin 45 asteen kulmaan jolloin jalka asettuu automaattisesti niin, että kantapää on hieman alaviistoon. Jalustimessa olevat teräksiset nastat grippaavat kengänpohjaan joten jalka pysyy tukevasti jalustimessa. Jalustimen pohjaosa pysyy vaakatasossa sillä siinä on kaksi tasapainottavaa ”palloa”.

Lika lähtee helposti kun suihkutat jalustimet vedellä ja pyyhit puhtaaksi.

 

Lisätiedot

Värivaihtoehto

,