Laukku Ariat Core Large Tote Bag

79.50

Laukku Ariat Core Large Tote Bag

79.50

Ariat laukku on vahvaa nailonkangasta

Ariat Core Large Tote Bag

on tyylikäs, kulutuskestävä laukku oliivi/ruskeana. Kainalossa mukana kulkeva laukku on tosi tilava. Leveät nahkaiset hihnat ovat kivan tuntuiset hartialla -ja sitten sellainen pieni mutta merkityksellinen juttu: laukku on helppo kantaa kun hihnat todella pysyvät hartialla! Toki tässä mallissa on mukana myös irrallinen pidempi olkahihna.

Nailonkankaisessa Ariat -laukussa on hyvin taskuja. Sisäpuolella on erilaisia lokeroja ja taskuja -ja on muuten kiva vuorikangas! Saahan se laukku olla sisältäkin viimeistelty.

Ariat Core laukkuun mahtuu vaikka mappi sillä se on noin 38cm korkea ja 34cm leveä.

Hyvin tehty malli mikä kestää käytössä eli hinta/laatu-suhde on tässäkin Ariat -tuotteessa kohdallaan!

Myymälän laukku saadaan lähetettyä tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

 

Kuvaus

Ariat laukku Core Large Tote Bag on vahvaa nailonkangasta. Tämä malli on heppaihmisen unelma sillä materiaali kestää mitä vaan ja on helppo pitää puhtaana. Tämä laukku on kyllä ihan super ympärivuotiseen käyttöön!

Tätä jokapaikan laukkua tykkää käyttää muutkin kuin heppaihmiset, enkä ihmettele sillä tämä oliivin sävyinen laukku on niin kiva.

Laukussa on ulkopuolella vetoketjullinen tasku. Sisäpuolella on myös vetoketjullinen tasku sekä erillinen avoin lokero vaikkapa papereille. Myös kännykälle ja kynille on omat paikat.  Olkahihnat ovat juuri kivan mittaiset jotta laukkua on helppo kantaa kainalossa ja mukana on toki pitkä säädettävä hihna.

Tässäkin laukussa on Ariat-logo vuorikangas mikä solkien ja nahkaisten yksityiskohtien kanssa tekee laukusta tyylikkään oloisen.