Ale!

Lasten tallikenkä Bootie musta

27.65

Bootie tallikenkä on helppo sujauttaa jalkaan. Näillä tekee seisoo kurakentällä ja puuhastelee tallissa. Toki tämä Bootie on kiva ihan kaupunkikumpparinakin.

Meidän epävakaiset kelit syksyisin ja keväisin kun sataa vettä ja räntää…ja kun maa on kylmä vaikka onkin sulana…nämä on just sellaisen kelin kengät!

Jalat pysyvät näissä kengissä varmasti lämpiminä sillä paksu pohja on vedenpitävä ja karvavuori lämmittää.

Mitoitus on naftia eli kannattaa ottaa kokoa isompi kuin mitä muut kengät ovat; tämän mallin ei ole tarkoitus olla istuva kuin lenkkari vaan Bootie on fiilikseltä ennemmin se kumppari. Jos lenkkarit ja jodhpurit ovat vaikkapa kokoa 34 kannattaa tästä valita 35 -koko.

Myymälässä on hetitoimituksessa koot 35 ja 36

Poista

Kuvaus

Lasten tallikenkä Bootie on kiva ”kumppari” mitä varmaan käyttää muuallakin kuin tallilla…

Bootie on helppo kumppari millä loiskuttelee kävellä kurassa, liejussa, löllössä ja loskassa…sitähän meillä syksyisin ja keväisin riittää. Ja tosi kivat nämä ovat kaupungillakin kun vettä sataa. Eipä kastu jalat ja nää on sen näköiset, että kehtaa kävellä kaupungillakin. Tykkään tuosta karvavuorauksesta; on kivaa laittaa tällaiset pehmeät kengät jalkaan.

Tämä tallikenkä on helppohoitoinen sillä lapset voi huuhtoa ne jo tallilla pesarissa ennen autoon tuloa tai sitten kotona suihkussa.

Ei kannata säikähtää tuota vuorauksen ”karvanlähtöä” sillä se kestää vain pari ensimmäistä käyttökertaa…

Tässä mallissa otetaan numeroa isompi koko kuin normikengissä!

 

 

 

Lisätiedot

koko

,