Ale!

Lasten ratsastuspaita rose Lizz 128cm

19.95

Lasten ratsastuspaita on söpö!

Lasten QHP Lizz ratsastuspaita on teknistä kangassekoitetta

Pitkähihainen paita on superhyvä esimerkiksi turvaliivin alla. Paitaa voi käyttää keväällä ja kesällä mutta parhaimmillaan se on syksy/talvikauden kuivattavana ja vähän lämmittävänä paitana. Tämän päälle lisätään vaatetta sen mukaa kun tuntuu,että on tarve.

Ruusun sävyiseen paitaan sopii kivasti nuo edessä olevat paljetit. Ja Love -sanaan kiteytyy se mistä tässä heppahommassa on kyse jo ihan nuorena; rakkaus heppoihin on SE juttu!

Myymälän paidat lähetetään tilauspäivänä

Konepesu 30 asteessa.

Poista

Kuvaus

Lasten Lizz ratsastuspaita on tosi söpö!

Punasävyinen QHP paita on mukavan tuntuista polyester/spandex-sekoitekangasta. Tähän Desert Rose -sävyiseen paitaan sopii hienosti edessä olevat paljetit ja blingit.

Tällaista pitkähihaista ratsastuspaitaa tarvitaan näin syksyllä ja myöhemmin talvella. Nyt tällä pärjää nippanappa maneesissa mutta vähän myöhemmin täytyy päälle lisätä erivahvuisia takkeja ja liivejä. Ja tämä on muuten sellainen paita minkä päälle se turvaliivi on näppärä laittaa. Lisäpisteitä selkäosasta mikä on hieman pidempi!

Tekninen materiaali siirtää kehosta haihtuvaa kosteutta seuraavaan vaatekertaan. Minusta tämä on kivan tuntuinen ihan arkikäytössä vaikkapa koulussa tai muissa harrastuksissa. Heppapaidasta on siis moneksi!!!

Mitoitus on mun mielestä hieman naftia eli kannattaa valita seuraava koko niin ei tarvitse jännittää kutistuuko paita pesussa.

Koko 128cm /8v on ajateltu 117-128cm mittaisille käyttäjille. Paidan rinnanympärys on 60cm ja vyötärö 58cm. Selkämitta 53cm ja hihan sisäsivun pituus 41cm

Koko 140cm /10v on ajateltu 129-140cm mittaisille käyttäjille. Paidan rinnanympärys on 66cm ja vyötärö 64cm. Selkämitta on 55cm ja hihan sisäsivu 46cm

 

Lisätiedot

koko