Lasten ratsastuskypärä Swing K4 Unicorn

65.50

Lasten ratsastuskypärä Swing K4 Unicorn

65.50

Lasten ratsastuskypärä Swing K4 on tukevan tuntuinen ja silti kevyt kypärä.

Swing -ratsastuskypärät ovat uutta sporttisempaa ulkonäköä ja ne ovat laadullisesti ja teknisesti korkealuokkaisia (kuinkas muuten kun kypärät valmistetaan Saksassa). Tämä sinisävyinen malli on tosi kivan näköinen kun siinä on näitä kuvioita mukana.

Ratsastuskypärässä on hyvin muotoiltu kuorirakenne minkä ansiosta kypärä istuu hyvin kallon ympärille ja on hyvin iskuja vaimentava. Sisäpuoli kuivuu nopeasti jos hiki yleensäkään pääsisi tulemaan sillä lasten kypärässä on kahdeksan ilmanottoaukkoa.

Pehmeissä nailonhihnoissa on helppo säätö ja leuan alla oleva lukko on näppärä käyttää kun sen oppii. Pikalukko ja takana oleva säätökiekko ovat helppokäyttöisiä myös lapsille.

Oikean kuorikoon tietää mittaamalla lapsen päänympäryksen hieman kulmakarvojen yläpuolelta.

Swing -kypärä noudattaa VG1 01.040 2014-12 standardia.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lasten ratsastuskypärä Swing K4 -mallissa on pikkuriikkinen muotoiltu lippa. Pehmeissä nailonhihnoissa on helppo säätö ja leuan alla oleva lukko on näppärä käyttää.

Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän säätö; takana olevasta kiekosta säädetään sekä ympärystä, että korkeutta! Ihan mahtava juttu! Näissä malleissa on takana led-valo minkä voi halutessa laittaa palamaan -ihan loistava lisä turvalliseen puuhaamiseen. Meillä on kuitenkin paljon hämärän ja pimeän aikaa.

Toimitusaika noin kahdeksan arkipäivää kun kypärä tulee varastosta ja noin 2-3 päivää silloin kun malli lähetetään myymälästä. Kypärää täydentyy myymälään 2-3 kertaa kuussa.

 

Lisätiedot

koko