Lasten ratsastuskypärä Swing K4 sininen Unicorn

65.50

Lasten ratsastuskypärä Swing K4 on tukevan tuntuinen ja silti kevyt kypärä.

Lasten ratsastuskypärä Swing Lucky Heart on säädettävä malli

Swing -ratsastuskypärät ovat uutta sporttisempaa ulkonäköä ja ne ovat laadullisesti ja teknisesti korkealuokkaisia (kuinkas muuten kun kypärät valmistetaan Saksassa). Tämä uusi tumma sininen on hienon näköinen -ja tosi kiva on tuo uusi Unicorn -kuva kiiltävän kypärän sivussa!

Ratsastuskypärässä on hyvin muotoiltu kuorirakenne minkä ansiosta kypärä istuu hyvin kallon ympärille ja on hyvin iskuja vaimentava. Sisäpuoli kuivuu nopeasti jos hiki yleensäkään pääsisi tulemaan, sillä lasten kypärässä on kahdeksan ilmanottoaukkoa.

Pehmeissä nailonhihnoissa on helppo säätö ja leuan alla oleva lukko on näppärä käyttää kun sen oppii. Pikalukko ja takana oleva säätökiekko ovat helppokäyttöisiä myös lapsille.

Oikean kuorikoon tietää mittaamalla lapsen päänympäryksen hieman kulmakarvojen yläpuolelta.

Swing -kypärä noudattaa VG1 01.040 2014-12 standardia.

Kypärä on myymälässä hetitoimituksessa

Osastot: , , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Lasten ratsastuskypärä Swing K4 -mallissa on pikkuriikkinen muotoiltu lippa. Pehmeissä nailonhihnoissa on helppo säätö ja leuan alla oleva lukko on näppärä käyttää.

Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän säätö; takana olevasta kiekosta säädetään sekä ympärystä, että korkeutta! Ihan mahtava juttu!

Näissä lasten kypärämalleissa on takana led-valo minkä voi halutessa laittaa palamaan -ihan loistava lisä turvalliseen puuhaamiseen ulkona kun meillähän on kuitenkin paljon hämärän ja pimeän aikaa.

 

 

Lisätiedot

koko