Lasten ratsastuskypärä Swing K4 Azalea Unicorn

65.50

Lasten ratsastuskypärä Swing K4 Azalea Unicorn

65.50

Lasten ratsastuskypärä Swing K4 on tukevan tuntuinen ja silti kevyt kypärä.

Swing -ratsastuskypärät ovat uutta sporttisempaa ulkonäköä ja ne ovat laadullisesti ja teknisesti korkealuokkaisia (kuinkas muuten kun kypärät valmistetaan Saksassa). Aika hieno on tämä azalea -sävy yksisarvis -kuvalla. Ja nyt uusimpana on tämä kypärämalli tummansinisenä -ja toki yksisarviskuvalla.

Ratsastuskypärässä on hyvin muotoiltu kuorirakenne minkä ansiosta kypärä istuu hyvin kallon ympärille ja on hyvin iskuja vaimentava. Sisäpuoli kuivuu nopeasti jos hiki yleensäkään pääsisi tulemaan sillä lasten kypärässä on kahdeksan ilmanottoaukkoa.

Pehmeissä nailonhihnoissa on helppo säätö ja leuan alla oleva lukko on näppärä käyttää kun sen oppii. Pikalukko ja takana oleva säätökiekko ovat helppokäyttöisiä myös lapsille.

Oikean kuorikoon tietää mittaamalla lapsen päänympäryksen hieman kulmakarvojen yläpuolelta.

Swing -kypärä noudattaa VG1 01.040 2014-12 standardia.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lasten ratsastuskypärä Swing K4 -mallissa on pikkuriikkinen muotoiltu lippa. Pehmeissä nailonhihnoissa on helppo säätö ja leuan alla oleva lukko on näppärä käyttää.

Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän säätö; takana olevasta kiekosta säädetään sekä ympärystä, että korkeutta! Ihan mahtava juttu!

Toimitusaika noin kahdeksan arkipäivää silloin kun kypärää ei ole myymälässä hetitoimituksessa.

 

Lisätiedot

koko