Ale!

Lasten ratsastuskypärä Junior Joy

49.50 39.50

Lasten ratsastuskypärä Junior Joy on tukevan tuntuinen ja silti kevyt kypärä.

Tämä uusi pinkki kypärämalli on kivan näköinen -tosi kiva on tuo uusi Unicorn -kuva kypärän sivussa!

Ratsastuskypärässä on hyvin muotoiltu kuorirakenne minkä ansiosta kypärä istuu hyvin kallon ympärille ja on hyvin iskuja vaimentava. Sisäpuolen vuori kuivuu nopeasti jos hiki yleensäkään pääsisi tulemaan, sillä lasten kypärässä on neljä pitkulaista ilmanottoaukkoa. Ja tuo vuorikangas on muuten irroitettava jotta kankaan voi tarvittaessa pestä. Hyvä juttu sekin!

Pehmeissä nailonhihnoissa on helppo säätö ja leuan alla oleva lukko on näppärä käyttää kun sen oppii. Pikalukko ja takana oleva säätökiekko ovat helppokäyttöisiä myös lapsille.

Oikean kuorikoon tietää mittaamalla lapsen päänympäryksen hieman kulmakarvojen yläpuolelta.

QHP:n Junior Joy -kypärä noudattaa VG1 01.040 2014-12 standardia.

Poista

Kuvaus

Lasten ratsastuskypärä on tosi kevyt ja silti tukeva malli. Tässä söpön värisessä kypärässä on molemmilla puolilla Unicorn -kuvat. Ratsastuskypärän sileä pinta on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Pehmeissä nailonhihnoissa on kätevä säätö ja leuan alla oleva lukko on näppärä käyttää. Myös hihnat ja lukko on helppo puhdistaa vaikkapa juoksevan veden alla.

Tärkeintä on kuitenkin, että ratsastuskypärä istuu hyvin lapsen päähän. Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän säätö; takana olevasta kiekosta säädetään ympärystä eli ympärysmitta suurenee vaikkapa sen kypäränalushupun verran. Ja kasvavien lasten kohdalla on ihan kiva, että kypärän ympärysmitassa on vähän kasvunvaraa.

Lasten ratsastuskypärä Junior Joy on tosi kiva ensimmäinen kypärä. Tällä kypärällä se heppahulluus aloitetaan!

 

Lisätiedot

koko

,