Lasten kisaratsastushousu kokogrippi ELT Ella

49.95

Lasten ratsastusleggins korkealla vyötäröllä on nimeltään ELT Ella.

Lasten kisaratsastushousu on korkealla vyötäröllä

ELT Ella ratsastushousut ovat mukavat ja helpot päällä. Leggins istuu kuin sukkahousu. Jousto on hyvä juttu niin housun alle saa lämpimät pitkikset. Ja luokkien välissä näiden päällä voi olla toiset housut.

Ella on istuva ja helposti päälle sujautettava malli. Tässä legginssissä on korkea vyötärö mikä istuu tukevasti mahaa ja selkää vasten.

Ratsastushousussa on kokogrippipaikka mikä on sopivasti tarraavaa joten satulassa pysyy vähän isommassakin loikassa! Silikonigrippi on kulutuskestävää ja se kestää myös hyvin konepesua.

Ratsastusleggins on mukavan tuntuista, pehmeää polyesteri/elastan -sekoitetta.

Millaista mitoitusta ratsastuslegginssit ovat?

Ratsastushousun mitoitus on ns. normaalia. Voit siis valita sen koon mitä yleensäkin housuissa on käytössä. Nämä tuntuvat siltä kuin jalkaan kiskoisi paksut sukkahousut.

Koossa 152cm on vyötärönympärys venyttämättä noin 56-58cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 63cm.

Koossa 164cm on vyötärönympärys 60-62cm. Lahkeen sisäsyrjän pituus on 67cm.

Ratsastushousun pesu

Kokogrippinen ratsastushousu pestään nurinpäin käännettynä hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä valkaisevaa pesuainetta ja tahranpoistoa jos on tarvis. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Myymälään täydentyy 152 ja 176cm koot 26.2. alkavalla viikolla

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Lasten kisaratsastushousu korkealla vyötäröllä on tosi kiva päällä

ELT kisaratsastusleggins istuu kuin sukkahousut

Lasten legginsratsari ELT Ella on istuva malli mikä ensiksi näyttää aika slimmille mutta superjoustava kangas pelastaa paljon! Nämä sujahtaa päälle helposti kuin sukkahousut! Leveällä vyötärönauhalla oleva malli on korkea joten se istuu hoikille ja vähän pyöreämmille lapsille.

Silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät “jämähdä” satulaan. Tämän mallinen silikonigrippi on saanut paljon kiitosta mun asiakkaissa.

Näissä saksalaisen ELTin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille. Ja tämäkin malli istuu tosi hyvin! Tosi hyvä kun kangas joustaa paljon niin alle mahtuu tarvittaessa lämpimät pitkikset.

 

Lisätiedot

koko

, ,