Lampaankarva panssarivyö Mattes Crescent 130-150cm

355.00

Mattes lampaankarva panssarivyö Crescent -mallina on muotoiltu niin, että se on leveä keskiosasta ja kapenee voimakkaasti kainaloiden kohdalle.

Panssarivyössä on nahkainen vyöosa iskunvaimennuksilla ja irroitettava lampaankarvaosa. Panssariosassa on remmi mardingalille. Hyvän mallinen satulavyö ja taatusti mukavan tuntuinen hevoselle.

Nahkavyötä on saatavana mustalla ja ruskealla nahkaosalla. Ja huom! satulavyön karvaosaa voidaan toki teettää muitakin värejä kuin esimerkeissä.

Lampaankarvapehmuste ja nahkavyö pestään erikseen. Karva olisi hyvä pestä MELP-pesuaineella ja jos kuivaat sen kuivausrummussa niin muista käyttää mietoa lämpöä. Muovinen kovike vyön sisältä poistetaan puhdistuksen ajaksi. Nahan puhdistukseen suosittelen Leovetin nestemäistä nahkasaippuaa.

Mattes-vyöiden pituus on ilmoitettu soljesta-solkeen mittana. Ilmoita tilausta tehdessäsi haluatko vyöhön joustot -sen saa joustoilla ja ilman.

Kaikkien vöiden toimitusaika on noin seitsemän viikkoa sillä ne tehdään tilausten perusteella.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Mattesin lampaankarva panssarivyö Crescent -mallina on muotoiltu niin, että se on leveä keskiosasta ja kapenee kainaloiden kohdalle. Näin paine jakautuu hyvin hevosen vatsaa vasten mutta etujalkojen taakse kainaloihin jää tilaa. Muotoilu myös osaltaan auttaa satulan pysymistä paikallaan.

Lampaankarvapehmuste ja nahkainen vyö puhdistetaan erikseen. Lampaankarva pestään Mattesin MELP-pesuaineella. Nahkainen vyö olisi hyvä puhdistaa laadukkaalla nahkasaippualla. Puhdistettu nahka käsitellään lisäksi hoitavalla nahkarasvalla.

Mattes Crescent panssarivyö on tilaustuote minkä toimitusaika on noin 7-8 viikkoa mutta iloa siitä onkin sitten vuosiksi eteenpäin!

Lisätiedot

koko

, , , ,

Värivaihtoehto

, , ,

product-type

,