Ratsastuskypärä Lami-cell Swarovski VG1

209.00

Ratsastuskypärä Lami-cell Swarovski VG1

209.00

Lami-cell Swarovski -ratsastuskypärä on niin hieno! Säädettävä kypärä on tukevan ja mukavan tuntuinen päässä. Tämä malli näyttää sirolle ja matalaprofiiliselle vaikka uppoaakin hyvin päähän.

Lami-cell Swarovski kypärässä on säätövaraa neljän numeron verran. Perussääntö koon määrittämiseen on, että M-koko on noin 56cm ja sitä pienempi ympärysmitta. L-koko sopii useimmiten 57-kokoa tai sitä isompaa kokoa (57-61) käyttäville.

Pestävä coolmax-vuorikangas on tietenkin plussaa!

Eikö ole noissa Swarovski-kivissä aika kivat kimallukset? Jokainen kristalli on hyvin istutettu kypärään ja kestää mukana kovemmassakin menossa.

Tämäkin kypärä on tosi kevyt; vain noin 475g.

 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Lami-cell Swarovski -ratsastuskypärä on minusta aika ajattoman näköinen joten luulen, että tätä jaksat katsoa pidemmänkin aikaa. Tämä on hienon näköinen niin arkikypäränä kuin kisakäytössäkin. Ja tärkeintä kuitenkin on se, että kypärä on hyvän tuntuinen päässä.

Eikö ole noissa Swarovski-kivissä aika kivat kimallukset? Jokainen kristalli on hyvin istutettu kypärään ja kestää mukana kovemmassakin menossa. Ja kypärä kyllä kannattaa säilyttää mukana tulevassa säilytyspussissa niin pöly ja muu lika ei pääse sitä naarmuttamaan.

Lisätiedot

koko

,