Kylmäyspatjat tarroilla

29.50

Kylmäyspatjat tarroilla ovat tosi kätevät hevosen jalkojen hoidossa.

Miten kylmäyspatjat toimivat?

Kylmäyspatjat tehostavat jalkojen viilentämistä esimerkiksi letkutuksen jälkeen tai tilanteissa missä vesiletkutus ei ole mahdollinen. Viilennyspatjat ovat kätevät myös kuljetuksessa joko paljaaltaan tai kuljetussuojien alla. Jos viilennät patjat pakkasessa aivan umpijäisiksi niin muista laittaa pyyhe jalan ja patjan väliin ettei jäinen patja tunnu hevosesta epämiellyttävälle.

Vaikutus perustuu pitkäkestoiseen jalan viilentämiseen jolloin rasituslämpö, turvotus ja ”tukala paineen tuntu” saadaan poistettua. Yleensä noin 15-20minuutin kylmääminen riittää.

Jalkoja voi kylmätä vaikka jokaisen liikutuskerran jälkeen.

Kaikille hevosille patjat eivät sovellu sillä jotkut herkät tyypit saattavat arastella kylmäpatjojen painoa ja ”kankeutta” Totuta hevonen niihin vähän kerrallaan sillä jalkojen hoitaminen ei ole hukkaanheitettyä aikaa!

Kylmäpatjat on näppärä huuhtoa puhtaaksi ja tarrat saa raapattua vaikkapa sahalaitaisella hikiviilalla.

Kylmäyspatjat tarroilla ovat tosi kätevät. Tällaiset olisi hyvä olla ihan perushoitovälineenä vaikka hevosella ei olisikaan jalkaongelmia.

Patja on 45cm korkea eli se soveltuu niin isoille poneille kuin hevosillekin.

Patjoja on vaihtelevasti myymälässä ja ne täydentyvät viikoittain. Tämä malli myydään kappaleittain!

Kuvaus

Kylmäyspatjat tarroilla voi viilentää pakkasessa ja laittaa sitten suoraan jalkoihin. Jos haluat lisätä patjojen tehoa voit kastella hevosen jalat ja laittaa patjat märkiin jalkoihin jolloin vaikutus on nopeampi ja voimakkaampi.

Kylmäpatjahoidon jälkeen on mahdollista käyttää myös linimettejä tai geelejä.  Kylmäyspatjoihin reagoiminen on yksilöllistä joten oikea käyttöaika täytyy kokeilla jokaiselle hevoselle yksilöllisesti.