Kylmäyspatjat tarroilla

25.50

Kylmäpatjat tarroilla ovat tosi helpot jännesuojan näköiset geelipatjat.

Kylmäpatjat viilentävät hevosen jalkoja tehokkaasti kotona ja reissussa

Kylmäyspatjat helpottavat jalkojen kylmäämistä sillä nämä tehostavat jalkojen viilentämistä esimerkiksi letkutuksen jälkeen. Ja usein on tilanne ettei letkuttaminen ole mahdollista jolloin nämä ovat ainoa nopea keino viilentämiseen.

Geelipatjat ovat kätevät myös kuljetuksessa kuljetussuojien alla.

Jos viilennät patjat pakkasessa niin muista laittaa pyyhe jalan ja patjan väliin ettei jäinen patja tunnu epämiellyttävälle. Nämä kylmäpatjat voi myös lämmittää mikrossa (tai kuumassa vedessä) jos tarvitset hevosen jalkoihin lämmittävää hoitoa.

Näistä viilennyssuojista on tykänneet kaikki hevoset ja erityisen hyvät nämä ovat niille jotka eivät tykkää paksuista ja kankeista suojista. Totuta hevonen suojiin vähän kerrallaan.

Nämä ovat kyllä hyvä keksintö. Jalkojen hoitaminen ei ole hukkaanheitettyä aikaa!

Patjat on näppärä huuhtoa puhtaaksi.

Geelipatjat ovat normaali full-kokoa.

Ja huom! Nämä myydään kappaleittain.

Myymälän kylmäsuojat lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä

Kuvaus

Kylmäyspatjat tarroilla ovat tosi kätevät kotona ja reissussa.

Jos viilennät patjat pakkasessa niin laita ne kylmenemään noin kaksi tuntia ennen käyttöä. Muista laittaa pyyhe jalan ja patjan väliin ettei jäinen patja tunnu hevosesta epämiellyttävälle.

Kylmäyspatjat toimivat myös lämmittävänä eli verenkiertoa lisäävänä. Voit lämmittää patjat kuumassa vedessä tai mikrossa. Kokeile kädellä ettei geeli ole liian kuuman tuntuista ennenkuin laitat sen hevosen jalkaan.