Kylmäpatjat kinner

39.95

Kylmäpatjat tarroilla kinner mallisena ovat tosi kätevät.

Miten viilennettävät patjat toimivat?

Kintereen kylmäyspatjat tehostavat jalkojen hoitoa esimerkiksi letkutuksen jälkeen tai tilanteissa missä vesiletkutus ei ole mahdollinen. Viilennyspatjat ovat kätevät myös kuljetuksessa joko paljaaltaan tai kuljetussuojien alla.

Vaikutus perustuu pitkäkestoiseen jalan viilentämiseen jolloin rasituslämpö, turvotus ja ”tukala paineen tuntu” saadaan poistettua. Yleensä noin 15-20minuutin kylmääminen riittää.

Jalkoja voi kylmätä vaikka jokaisen liikutuskerran jälkeen.

Geelipatjat asettuvat jalkoihin näppärästi.

Totuta hevonen niihin vähän kerrallaan, yleensä kaikki hevoset tykkäävät kylmäpatjoista sillä ne helpottavat jalkojen pakotusta.

Jalkojen hoitaminen ei ole hukkaanheitettyä aikaa!

Tämä malli myydään kappaleittain!

Huom! tämä malli täydentyy myymälään ja verkkikseen taas lokakuun lopulla

 

Kuvaus

Kinner kylmäpatjat kiinnitetään vahvoilla tarroilla. Tällaiset suojat ovat ihan superhelppokäyttöisiä. Tarrakiinnitteinen muotoiltu patja viilennetään jääkaapissa ja sen jälkeen kiepautetaan kintereen ympärille. Kylmäsuoja asettuu hyvin jalan ympärille. Kun suoja viilennetään jääkaapissa se viilentää hyvin mutta ei muutu jäisen kankeaksi.

Kylmäpatjahoidon jälkeen on mahdollista käyttää myös linimettejä tai geelejä. Kylmäyspatjoihin reagoiminen on yksilöllistä joten oikea käyttöaika täytyy kokeilla jokaiselle hevoselle yksilöllisesti.