Kylmägeeli Leovet Cellsius

18.90

Kylmägeeli Leovet Cellsius

18.90

Cellsius kylmägeeli on tarkoitettu erilaisten rasitustilojen aiheuttaman lämmönnousun ja turvotuksen poistoon. Kylmägeeliä käytetään myös ennaltaehkäisevänä treenien jälkeen.

Kylmägeeli ylläpitää lämpötilaa mikä muuten saataisiin jalkojen viilentämisellä vedellä. Nyt sinun täytyy vain pestä jalka ja levittää geeli puhtaaseen MÄRKÄÄN kohtaan mihin vaikutus halutaan. Geeli reagoi veden kanssa muodostaen kylmäkääreen. Viilentävä vaikutus kestää pitkään joten sen vaikutus ulottuu syvälle ja nopeuttaa palautumista. Geeli helpottaa rasittuneiden nivelsiteiden, jänteiden ja lihasten pakottavaa tunnetta. Cellsius kylmägeeli on helppo hieroa niihin kohtiin mihin hevoselle ei saa kylmäpatjaa tai muuta viilentävää juttua kiinni. Geeliä ei tarvitse pestä pois esimerkiksi seuraavana aamuna vaan hevonen voi mennä ulkoilemaan normaalisti.

Leovet Cellsius kylmägeeli sisältää arnikaa, olibaanihartsia, hamamelista ja rosmariiniöljyä.

Arnika on luonnon apu tulehduksiin ja turvotuksiin. Se vähentää nyrjähdyksistä, venähdyksistä ja rasituksesta aiheutuvaa kipua, turvotusta ja lihasten arkuutta.

Olibaanihartsi eli frankinsensi helpottaa lihas-ja nivelkipuja ja joitakin nivelrikon oireita.

Hamamelis hoitaa kipeitä lihaksia, mustelmia ja tulehduksia.

Rosmariinia käytetään lihas-ja nivelkipuihin. Se parantaa verenkiertoa hoidettavalla aluella.

Purkin koko on 600ml.

5 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kylmägeeli Cellsius hierotaan hoidettavalle alueelle. Testaa sen vaikutusta aluksi pienelle alueelle jotta näet miten hevonen reagoi siihen. Käytä ainetta ainoastaan ehjälle, puhtaalle märälle iholle.

Suojakäsineiden käyttö on suositeltavaa jos sinulla on herkkä iho.

Vältä aineen joutumista silmiin, limakalvoille tai rikkinäiselle iholle.

Kisahevosille käytettäessä muistetaan suositus 48 tunnin varoajasta.

Katso tästä lisää: https://youtu.be/PbU7wrn1Zbo