Ale!

Kylmä/lämpö patjat tarroilla

19.50

Patjat tarroilla ovat tosi kätevät hevosen jalkojen hoidossa.

Miten täytettävät patjat toimivat?

Kylmäys/lämmityspatjat tehostavat jalkojen hoitoa esimerkiksi letkutuksen jälkeen tai tilanteissa missä vesiletkutus ei ole mahdollinen. Viilennyspatjat ovat kätevät myös kuljetuksessa joko paljaaltaan tai kuljetussuojien alla.

Vaikutus perustuu pitkäkestoiseen jalan viilentämiseen jolloin rasituslämpö, turvotus ja ”tukala paineen tuntu” saadaan poistettua. Yleensä noin 15-20minuutin kylmääminen riittää.

Jalkoja voi kylmätä vaikka jokaisen liikutuskerran jälkeen.

Geelipatjat asettuvat suojiin näppärästi ja itse suoja on kevyt ja mukava hevosen jalassa.

Totuta hevonen niihin vähän kerrallaan sillä jalkojen hoitaminen ei ole hukkaanheitettyä aikaa!

Kylmä/lämpö geelipatjat on näppärä huuhtoa puhtaaksi. Taskullisen suojaosan tarrat saa raapattua vaikkapa sahalaitaisella hikiviilalla.

Jalanhoitosuojat tarroilla ovat tosi kätevät. Tällaiset olisi hyvä olla ihan perushoitovälineenä vaikka hevosella ei olisikaan jalkaongelmia.

Tarrasuoja on 32cm korkea eli se soveltuu niin isoille poneille kuin hevosillekin. Tarrasuojan mukana on kaksi geelipatjaa.

Tämä malli myydään kappaleittain!

Myymälän kylmäsuojat lähetetään tilauspäivänä

 

2 varastossa

Kuvaus

Kylmäpatjat tarroilla ovat helppokäyttöisiä.

Tarrakiinnitteinen patja asettuu hyvin jalan ympärille. Sen sisälle lisätään geelipatja mikä on viilennetty (tai lämmitetty) valmiiksi.

Kylmäpatjahoidon jälkeen on mahdollista käyttää myös linimettejä tai geelejä. Kylmäyspatjoihin reagoiminen on yksilöllistä joten oikea käyttöaika täytyy kokeilla jokaiselle hevoselle yksilöllisesti.

Jos lämmität geelipatjan mikrossa, testaa miten tehokkaasti mikro lämmittää geeliä ettet polta sormiasi saati laita epämiellyttävän kuumaa geelipatjaa hevoselle.