Kuolainteippi Bit Bandage

14.95

Kuolainteipillä saat korjattua kuolaimen teräviä kohtia

Kuolainteippi tekee kuolaimen pinnasta pehmeämmän

Kestävä ja pehmeä kuolainteippi tekee kuolaimen pinnansta pehmeämmän. Teippaamalla voit myös korjata epätasaisesti kulunutta pintaa. Teipin avulla voi myös suojata hevosen suupieliä laittamalla teipin liikkuvan kuolainrenkaan ja kuolaimen reiän juureen. Teipillä voit kätevästi muotoilla kuolaimen mieleiseksi.

Miten kuolainteippiä käytetään?

Itsekiinnittyvää venyvää kuolainteippiä voi käyttää mihin tahansa kuolaimeen. Leikkaa noin 10-15cm pitkä pätkä (lyhyeen kuolaimeen lyhyempi) ja kierrä se niin napakasti kuin mahdollista. Aloita kuolaimen ulkoreunasta keskelle päin ja palaa takaisin ulkoreunaan. Voit käyttää teippiä vain kuolainrenkaan viereen tai rikkinäisen kohdan suojaamiseen -tai kierittää sen isommalle alalle pehmentämään koko kuolainta.

Kuolainteipin koko on 3,8 x 140cm

 

 

 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Miksi kuolainteippiä käytetään?

Kuolainteippi on hyvä keino pehmentää kuolainta. Teippaamalla voit peittää kuluneita ja teräviä kohtia kuolaimista (jos hevoset ovat purreet pinnan rikki). Voit myös teipata reunan missä kuolainrengas pyörii kuolaimen läpi -näin hevosen suupieliin ei tule nipistystä.

Teippiä voi myös käyttää vain pehmentämään kuolainta. Joskus käytettiin esimerkiksi nahkapäällysteisiä kuolaimia koska hevoset mieltivät pehmeän pinnan mukavamman tuntuiseksi. Teippaamalla haetaan samaa fiistä.

 

 

 

Lisätiedot

koko

,