Kuolain kolmipala oliivi argentan

35.95

Oliivi kolmipala on messinkisekoitetta suuosasta ja ruostumatonta terästä renkaista.

Kolmipala oliivikuolaimen paksuus on 17 mm joten se sopii useimmille hevosille aika kivasti.

German Argentan -materiaali on 60% kuparia ja 40% terästä. Seos tekee kuolaimesta hevosen suussa maistuvan ja sylkeä erittävän.

Tässä oliivi kolmipalassa on tosi hyvin mittoja. Kaikkia kokoja saa noin viikon toimitusajalla.

Myymälässä on useimmiten 13,5 cm koko ja muut tulevat nopeina varastotoimituksina.

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsana:

Kuvaus

Kolmipala oliivi on suosittu kuolainmalli. Oliivi on vakaampi suupieliin ja kolmipala mallina asettuu kivasti suuhun. Näissä kolmipaloissa on mallieroja. Jos ponille tai hevoselle on vaikea löytää mallia mistä se tykkäisi kannattaa mittauttaa suu ja pyytää samalla vinkit minkä mallinen esimerkiksi keskipala pitäisi olla.

Tämä kolmipala on german argentan -materiaalia. Se tarkoittaa kupari/teräs -sekoitetta. Seos on kestävää ja ”maistuvampaa” kuin pelkkä teräs. Hevoset tuntuvat tykkäävän erilaisista kuparisekotteista. Maistuva materiaali lisää hevosen syljen eritystä. Samalla kun hevonen mutustelee /imee kuolainta se yleensä myös rauhoittuu suustaan. Ja rentous ja rauhallinen fiilis on aina hyvä asia.

Tässä oliivirenkailla olevassa mallissa lyhyin koko 9,5cm ja pisin 14,5cm.  Myymälässä mallikuolain on usein 13,5cm mutta kaikkia mittoja saa viikoittain tulevissa täydennyskuormissa.

Lisätiedot

koko

, , , , ,