Kuolain kolmipala 14mm sylinteri

32.90

Kolmipalakuolain on 14mm paksu. Kuolaimen muotoilulla ja pyörivällä keskiosalla on iso merkitys siinä miten hyvin kuolain asettuu hevosen suuhun.

Tämä perus kolmipala on ruostumatonta terästä ja sen renkaat ovat 7cm halkaisijalta.

Myymälässä on hetitoimituksessa 13,5cm mitta

 

 

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsana:

Kuvaus

Kolmipalakuolain sylinteri mallisena ja 14mm paksuna on kivasti muotoiltu. Malli asettuu hyvin suuhun ja sen ohut pyörivä keskiosa on mukavan tuntuinen kieleen.

Kolmipalakuolain on kiva malli sillä pyörivän sylinterin ansiosta se asettuu suuhun eikä sen kanssa ole samanlaista vaaraa kuolaimen painamisesta alaleukaan tai kitalakeen kuin perus nivelen kanssa voi olla. Lukittuvan kuolaimen pyörivä keskiosa mahdollistaa vain toisen puolen vaikuttamisen kun toinen puoli pysyy vakaana.

Kuolaimen paksuus on myös yksi tekijä mihin pitää kiinnittää huomiota. Tämän sylinterikuolaimen 14mm on tosi hyvä paksuus useimmille hevosille ja poneille.

Tosi hyvä, että löytyy edullisia muotoiltuja peruskuolaimia, sillä näin voi hankkia hevoselle muutamat kuolaimet mitä vaihdella.

Tästä mallista on varastolla kaikki koot loppu ja ne on arvioitu täydentyvän huhtikuun lopulla. Myymälässä on yksi 13,5cm mikä lähetetään tilauspäivänä.

Lisätiedot

koko