Kuivatusloimi Quick dry QHP

59.95

Tehokkaasti kuivattava quick dry fullneckloimi on ihan super!

Quick Dry kuivatusloimi on hyvä yleisloimi talliin

QHP kuivatusloimi on hyvä talliloimi mitä voi käyttää yöloimena sekä alusloimena ulkoloimen kanssa. Fullneck-loimea voi käyttää tallissa myös ilman kaulaosaa sillä se rullautuu näppärästi kaula-aukkoon. Kun hevonen on hikinen/pesty tai käytät loimea ulkoloimen alla, avaat kaulaosan ja nostat sen kaulalle; kätevää!

Kuivatusloimi on liukasta polyester-kangasta ja hyvin helppohoitoinen. Kuivikkeet voi kopistaa ja pyyhkäistä pölärillä. Loimi kuivattaa hevosen nopsasti ja se kuivaa itse nopeasti. Kätevää kun loimen voi pestä tallireissulla ja melko varmasti ehtii samalla reissulla laittaa kuivuneen, puhtaan loimen kaappiin odottamaan käyttöä!

Konepesu 30 asteessa.

Sinisen loimen toimitusaika on noin 5-7 arkipäivää

Poista

Kuvaus

Quick dry kuivatusloimi on tosi kätevä hikoilevan hevosen kuivatukseen.

QHP Quick Dry kuivatusloimeen ei kuivikkeet tartu

Polyesterikangas kuivattaa hevosen hyvin ja kuivuu itse nopeasti. Coolerloimen tehtävähän on kuivattaa ja viilentää hevosta niin ettei se kuitenkaan kylmety. Tämä loimi on omiaan siihen; samalla kun loimi kuivattaa hevosta se estää liian nopeaa viilenemistä. Tarvittaessa voit lisätä loimen päälle toisen talliloimen.

Tällainen cooler on tosi hyvä myös kuljetuksessa sekä silloin kun laitat hevosen liikutuksen jälkeen ulos. Tämän loimen päälle vain hengittävä, tuulen ja kosteuden blokkaava ulkoloimi/toppaloimi ja sit pihalle palautumaan.

Ja mikä parasta; tähän liukkaaseen kankaaseen eivät kuivikkeet tartu joten loimi on tosi hyvä myös talliloimena/yöloimena.

Toimitusaika on noin 5-7 arkipäivää.

 

Lisätiedot

koko

, , ,