Kouluvyö nahkaa muotoiltu HG Morris

79.95

Muotoiltu kouluvyö on pehmeäksi topattu.

Muotoiltu nahkainen kouluvyö istuu hyvin

HorseGuardin -kouluvyö on pehmeää nahkaa ja siinä on hyvä muotoilu. Satulavyössä on d-rengas apuohjia varten.

Tämä on varsin kiva malli oikeastaan minkä malliselle hevoselle vaan. Varsinkin silloin kun haluat kainalon kohdalta vähän kapeamman vyömallin on tämä varsin kiva malli.

Pehmeä nahka on kulutuskestävää ja pysyy hyvänä kun muistat puhdistaa ja rasvata vyön esimerkiksi Leovet -puhdistusaineilla.

Myymälässä on nyt hetitoimituksessa 65cm mitta.

 

 

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Muotoiltu kouluvyö on uusimpia ja tykätyimiä malleja. Minusta tämä on tosi onnistunut malli varsinkin niille joilla halutaan kainalon kohdalle lisää tilaa. Vyö kapenee varsin hyvin kainaloihin ja on leveä keskeltä jolloin paine leviää laajemmalle alueelle. Vyön lisäksi on toki hyvä kiinnittää huomiota satulan istuvuuteen yleensäkin sekä siihen millaisia satulahuopia ja romaaneja sen kanssa käyttää.

HG:n uusi Morris kouluvyö on hyvin muotoiltu ja sen nahka on pehmeää. Tässä kouluvyössä on D-rengas apuohjia varten jos sellaisia käyttää. Koulusatulavyö on napakoilla kolminkertaisilla joustoilla mitkä ovat molemmilla puolilla. Kun joustot on laitettu molemmille puolille kantaa satula selässä tasaisemmin kuin silloin jos jousto olisi vain toisella puolella.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

koko