Kouluvyö nahkaa ilman joustoja ruskea

89.95

Muotoiltu ruskea koulusatulavyö on pehmeä ja hyvin topattu.

Ruskea nahkainen kouluvyö istuu hyvin

Comfort -kouluvyö on pehmeää nahkaa ja siinä on hyvä muotoilu. Satulavyössä on d-rengas apuohjia varten.

Tämä on hyvä malli oikeastaan kaikille poneille ja hevosille. Vyö istuu hyvin mahan ympärille on se sitten kapea silakka tai tynnyrimäinen tyyppi.

Muotoiltu Comfort -malli myös jättää kainaloihin tilaa. Ja tämä mallihan on ilman joustoja joten vyötä ei voi vahingossa kiristää liikaa.

Pehmeä ruskea nahka on kulutuskestävää ja pysyy hyvänä kun muistat puhdistaa ja rasvata vyön esimerkiksi Leovet -puhdistusaineilla.

Tässä koulusatulavyössä on todella hyvin pituuksia!

 

 

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ruskea muotoiltu kouluvyö ilman joustoja on yksi uusista vyömalleista.

Ilman joustoja oleva kouluvyö asettuu hyvin mahan ympäri

Minusta tämä on tosi onnistunut malli ja kiva kun tähän on valittu sama pehmeä nahka mikä on tutussa taivutetussa mallissa. Nyt vaihtoehtona on myös ruskea mikä on tosi onnistunut sävy. Ruskeita kouluvöitä on ollut aika vähän tarjolla joten tämä on nyt hyvä lisä!

Tämä vyömalli asettuu hienosti hevosen mahaa vasten.Nuo kapeammat kainalon kohdat ovat fiksut -toki joidenkin hevosten kohdalla on varmasti hyvä venyttää etujalkoja jotta iho on suora vyön alla. Etujalkojen välissä oleva osuus on leveämpi jolloin paine jakautuu isommalle alalle.

Tässä ruskeassa kouluvyössä on D-rengas apuohjia varten jos sellaisia käyttää. Ja vyön mallihan on sellainen, että voit kääntää se välillä toisin päin. Näin se kuluu tasaisesti. Vaikka ei se kuluminen kyllä kamalan kovaa ole kun on näin hyvää nahkaa käytössä.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

koko

, , , , , , , ,