Koulusuojat vihreä

39.50

Karvavuoriset koulusuojat ovat näppärät käyttää

Comfort koulusuoja on vahvaa mutta notkeaa nailonia

Koulusuojien pintakangas on supervahvaa eikä se juuri ime kosteutta. Vaikka pinta on todella kulutuskestävää on se samalla yllättävän “pehmeää” mikä on kiva. Tällaiset kevyen ja notkean tuntuiset suojat ovat aina mukavammat jalassa kuin jäykät pötikät. Voisin kuvitella, että varsinkin herkemmille hevosille nämä ovat huomattavan kivat jalassa.

Sisäpuolen feikkikarva vaimentaa iskuja samalla kun muotoutuu jalan mukaiseksi. Vaaleaa karvaa ei tarvitse säikähtää; se on tosi helppo kopsauttaa puhtaaksi. Ja tarvittaessa peset suojat miedolla pesuaineella vaikka pesarissa.

Karvavuorattu koulumalli suojaa jalan ympäri

Nämä koulusuojat ovat jalkaa ympärisuojaavat. Niissä on hivutussuojamaisesti sisäsyrjällä extravahvikkeet. Tarrakiristys on vahva ja tuo jalkaa vasten tuleva keinokarva mukavan tuntuista ja jalkaa tukevaa. Karvan lisäksi tukevuuden tuntua ja istuvuutta on saatu aikaan pintamateriaalilla. Todella kestävää 1680 D nailonia oleva pinta on kevyt, muotoutuva ja siten tukeva.

Karvavuoratun 1680D koulusuojan mitat

Koulusuoja sopii sekä etu- että takajalkaan.

M-koko vastaa cob-kokoa.

L -koko on normaalia full-kokoa. Siinä sisäsyrjän korkeus on 30cm.

XL-koko on 36cm korkea.

Vihreät suojat nyt noin 8-10 päivän toimitusajalla.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Koulusuojat saa nyt myös vihreänä!

Suojien vahva nailonpinta hylkii kosteutta ja likaa. Sen voi pestä vaikkapa tiskiharjalla pesarissa ja itseasiassa karvavuori kestää myös harjaamista.

Molemmat materiaalit kuivuvat aika nopeasti ja karvan saa pörrötettyä harjalla.

Paksu karvavuoraus suojaa hyvin jalkaa ja tuntuu tukevalle sekä hyvin istuvalle. Suojien mitoitus on aika normaalia eli M-koko on isojen ponien koko ja L-koko käy useimmille hevosille millä muutenkin käytetään full-kokoa.

Koulusuojat karvavuori mallisena ovat ensisijaisesti ajateltu sileän ratsastukseen mutta toki suojia käyttää myös maastoillessa ja vaikkapa tarhasuojina.

Ja ei ole kyllä yhtään hassumpi tämä vihreä vaihtoehtokaan!

 

Lisätiedot

koko

, ,