Koulusuojat musta Comfort Light

45.50

Comfort Light on uusi koulusuojamalli

Comfort Light koulusuoja on kevyt, hengittävä ja hyvin suojaava

Koulusuojien pintakangas on supervahvaa 1680D nailonia mikä ei juurikaan ime kosteutta. Vaikka suojan pinta on todella kulutuskestävää, on materiaali samalla yllättävän “muotoutuvaa” mikä on kiva.

Reunoilla oleva feikkikarva vaimentaa painetta samalla kun muotoutuu jalan mukaiseksi. Eikä pehmeää karvaa ei tarvitse säikähtää; se on tosi helppo kopsauttaa puhtaaksi. Ja tarvittaessa peset suojat miedolla pesuaineella. Tämä karvamateriaali on siinäkin mielessä varsin onnistunut sillä hiekka irtoaa siitä helposti.

Parasta on kuitenkin hyvin hengittävä ja nopeasti kuivuva verkkomainen vuorikangas. Se on mukavan tuntuista, helppohoitoista ja tosiaankin hyvin hengittävää.

Koulusuoja suojaa jalan ympäri

Nämä koulusuojat ovat jalkaa ympärisuojaavat. Niissä on hivutussuojamaisesti sisäsyrjällä extravahvikkeet. Tarrakiristys on vahva ja tuo jalkaa vasten tuleva keinokarva sekä mesh-keskiosa ovat mukavan tuntuisia ja jalkaa suojaavia materiaaleja. Todella kestävää nailonia oleva pinta on kevyt, muotoutuva ja jalkaa tukeva.

Karvavuoratun koulusuojan mitat

Koulusuoja sopii sekä etu- että takajalkaan.

L -koko on normaalia full-kokoa. Siinä sisäsyrjän korkeus on 30cm. Leveys keskimmäisen tarran kohdalta on 34cm.

XL-koko on 39cm korkea.Leveys keskimmäisen tarran kohdalla on 38cm

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Comfort Light koulusuojat ovat pehmeällä karvareunuksella ja keskiosa on hengittävää meshverkkokangasta.

Suojien vahva 1680 D nailonpinta hylkii kosteutta ja likaa. Sen voi pestä vaikkapa tiskiharjalla pesarissa ja itseasiassa suoja kyllä kestää konepesuakin.

Koulusuojan materiaalit kuivuvat pesun jälkeen nopeasti ja karvatrimmin saa pörrötettyä harjalla.

Comfort Light suojaa hyvin jalkaa ja tuntuu tukevalle sekä hyvin istuvalle. Suojien mitoitus on aika normaalia eli M-koko on isojen ponien koko ja L-koko käy useimmille hevosille millä muutenkin käytetään full-kokoa.Ja on kyllä kiva, että tätäkin mallia saa XL-kokona niille tosi pitkäjalkaisille kavereille.

Koulusuojat ovat ensisijaisesti ajateltu sileän ratsastukseen mutta toki näitä käyttää myös maastoillessa ja vaikkapa tarhasuojina. Jotkut asiakkaat kokevat, että hevoset matkustavat mieluiten tällaiset koulusuojat jalassa koska ne ovat niin kevyet. Toimivin ratkaisu täytyy testata itse.

 

 

Lisätiedot

koko

, ,