Koulusatula Wintec Pro Dressage Wide

1,090.00

Wintec Pro Dressage Wide koulusatulassa on kestävä, grippaava Equi-Suede keinomokka pintamateriaali.

Koulusatulan runko on erikoisleveä vahvistettu malli mihin käytetään omia lilan sävyisiä vaihtokaaria.

Satulassa on pehmeä, muotoutuva siipi polven kohdalta ja irralliset polvituet mitkä voit asentaa mieleiseesi kohtaan -tai jättää ne kokonaan pois.

Jalustinhihnan koukku on muotoiltu ja jalustinhihnan pidikkeet voi halutessa vaihtaa erivärisiksi. Satulan vastinhinat ovat nahkaa ja tarvittaessa ne on helppo vaihtaa uusiin. Taempi vastinhihna on Y-hihna mitä pystyy säätämään jotta satulan istuvuutta selkää vasten saa muutettua.

Selkää vasten tulevat panelit on muotoiltu leveäksi niin, että ratsastajasta tuleva paine levittäytyy selkään mahdollisimman leveälle alueelle mutta siitä huolimatta panelit eivät ole pitkät. Equi-Leather Grip materiaali on helppohoitoista, hieman grippaavaa synteettistä materiaalia mikä kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita. Materiaali on helppo puhdistaa pelkällä vedellä tai Wintec -puhdistusaineella.

Satulan selkärangantila on leveä. Satulaa voi muokata vaihtamalla siihen eri levyisiä kaaria sekä lisäämällä tarvittaessa erikokoisia toppauspaloja. Satulassa on kestävä ja joustava Elastiflex- runko. Mutta huomioitavaa on, että tähän runkoon ei laiteta normaalirunkoisen Wintecin kaaria.

Satulan rungolla on 10 vuoden takuu. Materiaaleilla ja työllä on kahden vuoden takuu.

Wintec Pro Dressage Wide -satulan paino on noin 5,8kg.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Wintec Pro Dressage Wide -koulusatula on erikoisleveällä rungolla oleva malli. Satulan muokattavuus on samaa kuin Pro Dressage -mallissa mutta tähän käytetään omia lilan sävyisiä vaihtokaaria.

Uudet pehmeät materiaalit paneleissa mahdollistavat satulan muokkaamisen hieman kaarevampaankin selkään. Tässä uutta HART -sarjaa olevassa satulassa myös istuin on pehmeämpi.

 

Lisätiedot

koko

, , , ,