Koulusatula Wintec Pro Dressage HART

1,120.00

Wintec Pro Dressage koulusatulassa on Equi-Suede keinomokka pintamateriaali. Koulusatulan istuin on kapea jotta pääset lähelle hevosta. Satulassa on pehmeä, muotoutuva siipi polven kohdalta ja irralliset polvituet mitkä voit asentaa mieleiseesi kohtaan -tai jättää ne kokonaan pois.

Jalustinhihnan koukku on muotoiltu. Vastinhinat ovat nahkaa ja tarvittaessa ne on helppo vaihtaa uusiin. Taempi vastinhihna on Y-hihna mitä pystyy säätämään. Siivessa on oma siipihihna.

Selkää vasten tulevat panelit on muotoiltu leveäksi niin, että ratsastajasta tuleva paine levittäytyy selkään mahdollisimman leveälle alueelle mutta siitä huolimatta panelit eivät ole pitkät. Equi-Leather Grip materiaali on helppohoitoista, hieman grippaavaa synteettistä materiaalia mikä kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita. Materiaali on helppo puhdistaa pelkällä vedelläkin.

Selkärangantila on leveä. Satulaa voi muokata vaihtamalla siihen eri levyisiä kaaria sekä lisäämällä tarvittaessa erikokoisia toppauspaloja. Satulassa on kestävä ja joustava Elastiflex- runko.

Satulan rungolla on 10 vuoden takuu. Materiaaleilla ja työllä on kahden vuoden takuu.

Wintec Pro Dressage -satulan paino on noin 5,2kg.

Tarkasta satulan toimitusaika ennen tilauksen jättämistä

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Wintec Pro Dressage -koulusatula on nyt uudistettuna entistäkin paremmin muokattavissa. Pehmeämmät materiaalit paneleissa mahdollistavat satulan muokkaamisen hieman kaarevampaankin selkään.

Satulan istuin on pehmeämmän tuntuinen kuin aiemmassa Pro Dressagessa oli.

Wintec Pro Dressage -koulusatulan ja muiden Wintec -satuloiden muokkaamismahdollisuuksiin voi tutustua täällä: https://youtu.be/ikDxzSxQ0rg

Lisätiedot

koko

, , ,