Koulusatula Wintec Isabell Cair ruskea 17″

1,350.00 1,012.50

Ale!

Koulusatula Wintec Isabell Cair ruskea 17″

1,350.00 1,012.50

Wintec Isabell koulusatula on Cair-paneloitu. Satulassa on kapea istuin jotta pääset lähelle hevosta. Satulan pintamateriaali on sopivasti grippaava, helppohoitoinen Equi-Suede keinomokka.

Satulassa on pehmeä, muotoutuva siipi polven kohdalta ja irralliset polvituet mitkä voit asentaa mieleiseesi kohtaan -tai jättää ne kokonaan pois.

Jalustinhihnan koukku on muotoiltu. Satulan vastinhinat ovat nahkaa ja tarvittaessa ne on helppoa vaihtaa uusiin. Taempi vastinhihna on Y-hihna mitä säätämällä voi vaikuttaa satulan takaosan istuvuuteen. Koulusatulassa on siivessä lisäksi oma siipihihna.

Selkää vasten tulevat panelit on muotoiltu leveäksi niin, että ratsastajasta tuleva paine levittäytyy hevosen selkään mahdollisimman leveälle alueelle. Siitä huolimatta panelit eivät ole pitkät. Selkää vasten tuleva Equi-Leather Grip materiaali on helppohoitoista, hieman grippaavaa synteettistä materiaalia mikä kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita. Materiaali on helppo puhdistaa pelkällä vedelläkin.

Selkärangantila on leveä ja satulaa voi muokata vaihtamalla siihen eri levyisiä kaaria. Satulassa on kestävä ja joustava Elastiflex- runko.

Koulusatulan rungolla on 10 vuoden takuu. Materiaaleilla ja työllä on kahden vuoden takuu.

Tämä ruskea satula on nyt viimeinen 17″ istuimella oleva. Tätä Isabell-mallia ei tule enää lisää.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Wintec Isabell koulusatulan selkärangantila on leveä. Satulaa voi muokata vaihtamalla siihen eri levyisiä kaaria. Wintecissa on kestävä ja joustava Elastiflex- runko.

Satulan rungolla on 10 vuoden takuu ja sen materiaaleilla sekä työllä on kahden vuoden takuu.

Wintec Isabell Cair -koulusatulan paino on 6,2 kiloa.

Lisätiedot

koko