Koulusatula Bates Pony Show+

1,950.00

Bates Pony Show satula on poneille ja lapsiratsastajille tarkoitettu tekninen satulamalli.

Bates Pony Show on koulusatula lyhyilla vastinhihnoilla

Bates Show satulassa on loivahko istuin kapealla twistillä.

Satulassa on irroitettavat polvituet jotka voi asettaa ratsastajan jalan pituuden mukaan oikeisiin kohtiin (tai jättää kokonaan pois). Tähän satulaan saa lisäosina erikokoisia polvityynyjä.

Show -satulan istuinkoot ovat 15″ ja 16″.

Esimerkiksi 16″ istuimella olevan satulan istuin on 40cm ja panelien pituus 42cm.

Bates Show satulan muokkaus

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä toppauspaloja millä satulan balanssi muuttuu. Nämä eivät vaikuta Cair-paneleiden vaimennustehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja ratsastajalle. Satulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta joten satulan leventäminen tai kaventaminen on mahdollista. Siiven alla on kolme lyhyttä vastinhihnaa joita käyttämällä paneleiden istuvuutta selkään voidaan muuttaa. Vastinhihnat on myös helppo vaihtaa jos ne ikinä hajoaisivat.

Bates Show satula pehmeällä + nahalla on hyvä koulusatula suora- tai suorahkorunkoiselle ponille.

Myymälässä on nyt 16″ istuimella oleva koko

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Bates Pony Show koulusatula on täysverinen koulusatula lapsiratsastajille ja heidän poneille tai pikkuhevosille. Tässä mallissa on kaunis tumma ruskea nahka mihin on helppo yhdistää eri värisiä varusteita. Pehmeä plus-nahka on kulutuskestävää ja pysyy hyvänä kun muistat puhdistaa hien ja muuan lian pois ja käsitellä puhdistetun nahan Batesin Leather Cream -nahkarasvalla.

Vaikka kyseessä on Pony Show -satula niin kyllä tämäkin Bates on ihan täysverinen koulusatula.

Lisätiedot

koko

,