Koulusatula Bates Isabell Cair

3,350.00

Bates Isabell on tekninen koulusatula mitä voidaan muokata ratsastajalle ja ratsulle. Isabell koulusatulassa on kapea istuin minkä ansiosta pääset istumaan lähelle hevosta. Syvän istuimen ansiosta satulassa tulee tunne, että istuu satulassa eikä niinkään satulan päällä. Satula on myös muotoiltu niin, että se asettuu hevosen selkään -ja asettaa ratsastajan – hevosen keskelle tasapainon kannalta oikeaan kohtaan.

Isabell -satulassa käytetyn laadukkaan pehmeän Plus -nahan ansiosta istunta on tiivis ja tunnet hevosen liikkeet hyvin. Plus-nahka on hyvin pehmeää ja grippaavaa. Se on myös kulutuskestävää ja valmistustavoiltaan ympäristöystävällisempää sillä se on kasvisparkittua.

Satulassa on myös siirrettävät jalustinhihnan koulut jotta jalan asentoon voi vaikuttaa. Satulassa tulee mukana irralliset polvituet mitkä voi laittaa mieleiseensä kohtaan

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä Easy-change -toppauspaloja millä satulan balanssia voidaan muuttaa. Nämä eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja ratsastajalle.

Bates Isabell on saatavana ruskeana ja mustana, neljänä eri istuinkokona.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Bates Isabell Cair -koulusatulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta. Satulaa voi topata edestä, keskeltä ja takaa eri paksuisilla Easy-change paloilla. Istuvuuteen vaikutetaan myös y-vastinhihnan säädöllä.

Satuloiden varastotilanne vaihtelee nyt paljon sillä korona-aikaan täydennykset tulevat hitaammin. Varmista toimitusaika ennen tilaamista. Esim. 15.4. tilanne on sellainen, että 17″ istuimella oleva musta Isabell löytyy heti ja 17½ tulee varastotoimituksena noin kahdessa viikossa. Tämä satula Luxe-nahkaisena löytyy heti 17½” kokona.

Lisätiedot

koko

, , ,

Värivaihtoehto

,