Koulusatula Bates Isabell Cair Luxe

3,695.00

Bates Isabell Luxe on tekninen koulusatula mitä voidaan muokata ratsastajalle ja ratsulle. Isabell koulusatulassa on kapea istuin minkä ansiosta pääset istumaan lähelle hevosta. Syvän istuimen ansiosta satulassa tulee tunne, että istuu satulassa eikä niinkään satulan päällä. Satula on myös muotoiltu niin, että se asettuu hevosen selkään -ja asettaa ratsastajan – hevosen keskelle tasapainon kannalta oikeaan kohtaan.

Isabell Cair -koulusatulan saa nyt myös Luxe -nahalla mikä on superpehmeää. Ohut, laadukas vasikannahka on hyvin grippaavaa ja kulutuskestävää. Sen käsittelyprosessin ansiosta nahan värit ovat entistäkin syvemmän sävyisiä. Istumalla pehmeässä Luxe-nahkaisessa satulassa on istunta vieläkin tiiviimpi ja pääset mukautumaan hevosen liikkeeseen todella hyvin.

Koulusatulassa on siirrettävät jalustinhihnan koulut jotta jalan asentoon voi vaikuttaa. Satulassa tulee mukana irralliset polvituet mitkä voi laittaa mieleiseensä kohtaan tai halutessa satulaan voi hankkia erikokoisia polvitukia.

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä Easy-change -toppauspaloja millä satulan balanssia voidaan muuttaa. Nämä eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja ratsastajalle.

Bates Isabell Cair Luxe on saatavana ruskeana ja mustana, neljänä eri istuinkokona.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Bates Isabell Luxe -koulusatulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta. Satulaa voi topata edestä, keskeltä ja takaa eri paksuisilla Easy-change paloilla. Istuvuuteen vaikutetaan myös y-vastinhihnan säädöllä.

Säätöominaisuuksien lisäksi ratsastajan istuntaan vaikuttaa koulusatulassa käytetyn Luxe-nahan pehmeys ja pitävyys mikä lisää istunnan tiiviyttä. Luxe-nahkaiset satulat valmistetaan tilauksesta ja niiden toimitusaika voi olla noin 10-12 viikkoa.

Lisätiedot

koko

, , ,

Värivaihtoehto

,