Koulusatula Bates Dressage Wide

2,250.00

Bates Dressage Wide -koulusatula on erikoisleveällä rungolla oleva tekninen satula mitä voidaan muokata hevoselle ja ratsastajalle sopivaksi. Istuin on loivahko jotta ratsastaja voi hakea mieleistä asentoa. Satulassa on irroitettavat polvituet jotka voi asettaa ratsastajan jalan pituuden mukaan oikeisiin kohtiin (tai jättää kokonaan pois). Satulaan saa lisäosina erikokoisia polvityynyjä.

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä toppauspaloja millä satulan balanssi muuttuu. Nämä eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja ratsastajalle. Satulaan on saatavana neljä eri leveyksistä etukaarta joten satulan leventäminen tai kaventaminen on mahdollista. Ja huom! näitä lilan sävyisiä kaaria ei saa käyttää normaalirunkoisiin Bates-satuloihin. Siiven alla on Y-vastinhihna mitä säätämällä satulan takaosan istuvuutta voidaan muuttaa.

Dressage Cair Wide on hyvä koulusatula suora- tai suorahkorunkoiselle leveälle hevoselle mille normaali leveydet eivät riitä.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Bates Dressage Wide satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä toppauspaloja millä satulan balanssi muuttuu. Nämä eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja ratsastajalle.

Lisätiedot

koko

,