Koulusatula Arena

1,395.00

Arena koulusatula voidaan muokata hevoselle ja ratsastajalle sopivaksi.

Arena koulusatula on edullinen uutuus

Arena koulusatulassa istuin on loivahko ja isot polvituet siirrettävissä ratsastajan jalan mukaan. Tai voi polvituet jättää poiskin jos tuntuu siltä ettei niitä halua käyttää. Satulan nahka on kulutuskestävää. Istuimessa ja polvituissa se on pehmeän ja miellyttävän tuntuista. Hevosta vasten on synteettinen materiaali mikä on helppo puhdistaa pyyhkimällä.

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä toppauspaloja millä satulan balanssi muuttuu. Nämä eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja ratsastajalle.

Satulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta joten satulan leventäminen tai kaventaminen on mahdollista. Siiven alla on Y-vastinhihna mitä säätämällä satulan takaosan istuvuutta voidaan muuttaa.

Arena on hyvä vaihtoehto kun etsit muokattavaa ja edullisempaa koulusatulaa.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Arena -koulusatulassa on monia muokkausmahdollisuuksia. Jos hevosesi selkä on suora tai suorahko, saadaan tämä satulamalli hyvin todennäköisesti muokattua siihen sopivaksi. Satulaa on saatavana useita istuinkokoja mikä osaltaan on se ratkaiseva tekijä istuuvuuden suhteen. Kun istuin ja panelin pituus on oikean kokoinen selkään, voidaan muita tekijöitä ratkaista juuri noilla muokkausmahdollisuuksilla.

Kun tässä koulusatulassa on lisäksi irroitettavat polvituet saadaan satulaa muokattua erikokoisille ratsastajille sopivaksi. On supertärkeää, että satula sopii hevoselle mutta täytyy ne erimittaisten ratsastajien jalatkin saada mahtumaan siipiin.

Satulan taempi vastinhihna on ns. Y-vastinhihna mitä säätämällä voidaan myös vaikuttaa satulan takaosan panelien istuuvuuteen selkää vasten.

Arena koulusatula on kevyt niinkuin Bates ja Wintec -satulatkin. Tämä koulusatulamalli painaa noin 6,6kg.

 

Lisätiedot

koko

, , ,